Suomi
Gamereactor
uutiset
The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett -näyttelijä yrittää maanitella Lucasfilmiä tekemään jatko-osan

Temuera Morrison puhui myös siitä, mitä asioita hän olisi muuttanut Boba Fettin paluuta ajatellen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

The Book of Boba Fett ei mennyt aivan niin kuin sen piti, ja kauden ensimmäisen kauden esittämisestä lähtien ohjelman suhteen on ollut hiljaista. On kuitenkin yksi, joka ei ole luopunut toivosta, sillä sarjan tähti Temuera Morrison paljasti haastattelun aikana, että hän yrittää edelleen saada Lucas Filmin tekemään toisen tuotantokauden, vaikka siihen näyttää olevan vain pieni mahdollisuus.

HQ

Kun eräs fani kysyi elokuvakongressissa, millaista oli työskennellä Fennec Shandia näyttelevän Ming-Na Wenin kanssa, hän vastasi:

"Both her and I wanted to work pretty hard in the hope that they might carry on and do a 2 and a 3 and a 4 and a 5 and a 6 and a 7. I've been trying to nudge them in that direction too. It needs more nudging, but anyway..."

Hän kertoi meille myös, kuinka kiitollinen hän on, että hänet valittiin klassikko Star Wars -hahmoksi, mutta että tänään hän olisi tehnyt joitakin asioita hieman toisin.

"Now that I'm looking back at it, I don't know, it's just one of those things. Things are great when you look back, but there are some things I may have done a little bit different. But again, just for me to work with Jon and be part of the Mandalorian family has just been quite phenomenal, really. I speak far too much. In fact, in the beginning, I was trying to pass my lines on to Ming-Na Wen. I said: 'Excuse me director, I really feel that Ming-Na should say these lines, 'cause I wanna stay mysterious. I wanna stay quiet.' We had to fill in the gaps and give out a little bit of information about Boba, but yes, I think I did speak a bit too much."

Jos hän onnistuu vakuuttamaan Lucas Filmin, hän olisi halunnut, että kausi käsittelee Boban pyrkimystä metsästää Mace Windua. Hän selittää asian näin:

"Being a young teenager, fatherless and making his own way, he's got a few chips on his shoulders. I think that we'd better let Jon Favreau know that we should have another series where I start looking for Mace."

Jää nähtäväksi, onnistuuko hän vakuuttamaan ne, jotka pitävät sarjan tulevaisuutta käsissään.

The Book of Boba Fett

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä