Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol veloittaa uusista kuolinkohtauksista

Erikoinen liiketoimintamalli?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Menneisyydessä muun muassa Dead Space ja Tomb Raider mehustelivat erilaisilla tavoilla, joilla päähenkilö saattoi päästä hengestään. The Callisto Protocol julkaistaan 2. joulukuuta, ja myös tässä pelissä erilaiset kuolinanimaatiot ovat olleet vahvasti mukana markkinoinnissa.

The Callisto Protocolin Steam-sivu on päivittynyt tulossa olevan kausipassin sisällön osalta. Mukana on muun muassa 12 uutta kuolinanimaatiota ja kovemman tason vaikeustaso. Mielenkiintoinen liiketoimintamalli ottaen huomioon, että moiset on tavattu antaa ilmaiseksi pelaavalle kansalle.

Lisäksi tulossa on Gears of Warista tuttu Horde, jossa on tarkoituksena puolustautua aalloittain päälle käyviä vihollisia vastaan. Ehkä se tärkein kausipassin lisäys on kuitenkin tarinallinen laajennus.

The Callisto Protocol
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä