Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

The Witcher: The Ballad of Two Wolves on uusi sarjakuva

Neljä numeroa tulossa aloittaen 21. joulukuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher on kasvanut isoksi jutuksi niin videopeleissä kuin Netflixissäkin. Sarjakuviakin on saatu, ja nyt tulossa on lisää. Dark Horse Comics ja CD Projekt Red julkaisevat sarjakuvan The Witcher: The Ballad of Two Wolves. Tulossa on kaikkiaan neljä numeroa, ja ensimmäinen saadaan maailmalle 21. joulukuuta 2022.

Tarinassa Geralt Rivialainen kutsutaan selvittämään hirviöongelmaa uuteen kylään. Kysymys on jollakin tavalla ihmissudesta ja kolmesta pienestä porsaasta. On siis selvää, että innoitusta on haettu Punahilkasta ja kolmesta pienestä possusta.

Käsikirjoittajana toimii Bartosz Sztybor, joka on tunnettu myös sarjakuvatarinoista The Witcher: Fading Memories ja The Witcher: Witch's Lament. Miki Montelló piirtää ja värittää, kun taas tekstauksen on tehnyt Hassan Otsmane-Elhaou.

The Witcher: The Ballad of Two Wolves on uusi sarjakuva
Dark Horse Comics/CD Projekt Red

Kiitokset, PolygonLadataan seuraavaa sisältöä