Suomi
Gamereactor
lifestyle

Toyota ennakoi kahta tulevaa sähköautomallia

Toinen on maastoauto ja toinen urheilullinen crossover.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toyotalla on edessään erittäin kiireinen lähivuosi, sillä autonvalmistaja on hyvässä vauhdissa pyrkimyksissään sähköistää kalustoaan ja ajoneuvovalikoimaansa. Tätä varten Toyota on nyt osoittanut paremman ja laajemman katsauksen kahteen suunniteltuun sähköautoon, joista toisen on määrä debytoida vuonna 2024 ja toisen vuonna 2025.

Vuoden 2024 auto tunnetaan nimellä Urban SUV Concept, ja se on ajoneuvo, joka tarjoaa kaksi ainutlaatuista akkuvaihtoehtoa sekä sisätilat, joiden on tarkoitus mukautua joko priorisoimaan matkustajia tai kuormatilaa. Tämä auto on saatavana joko etu- tai nelivetoisena, ja sen on tarkoitus tehdä debyyttinsä vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Mitä tulee vuoden 2025 ajoneuvoon, tämä on Sport Crossover -konsepti, jonka tavoitteena on olla "tyylikäs vaihtoehto maastoautoille". Sen on määrä olla viisiovinen auto, jossa on suuri tavaratila ja runsaasti takajalkatilaa.

Kummankaan auton suorituskyvystä ei ole tällä hetkellä tarkkoja tietoja, mutta epäilemättä Toyota pyrkii jakamaan tulevina kuukausina lisätietoja ainakin vuoden 2024 autosta.

Tämä on mainos:
Toyota ennakoi kahta tulevaa sähköautomalliaToyota ennakoi kahta tulevaa sähköautomallia
Vasen: Urbaani SUV-konsepti. Oikealla: Sport crossover -konsepti. // Toyota
Toyota


Ladataan seuraavaa sisältöä