Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 2

Tukku uusia Bayonetta 2 -kuvia Gamescomista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wii U:n syksyn kuumin pelijulkaisu on epäilemättä Bayonetta 2. Peli saapuu Nintendon konsolille yksinoikeudella, joten alustan hankkineilla faneilla on Mario Kart 8:n jälkeen taas syytä hymyyn.

Pelistä julkaistiin vielä viikonlopun ajan meneillään olevilla Gamescom-messuilla mukava läjä tuoreita kuvia, jotka osoittavat, ettei peli ainakaan huonolta tule Nintendon laitteella näyttämään.

Bayonetta 2:n julkaisupäivää ei lokakuussa ole vielä tarkennettu, joten toivotaan, ettei lanseeraus enää lipsu myöhemmäksi.

Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Bayonetta 2 on viimein täällä. Pelko pois, kuunoita on keskuudessamme parempana kuin koskaan.

1
Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

Bayonetta 2 -amiibojen tarkoitus selvisi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bayonetta 2 kera alkuperäisen Bayonettan on tulossa Nintendo Switchille helmikuussa 2018. Pelit ovat myös yhteensopivia Nintendon amiibo-lelujen kanssa. Nintendo on nyt...Ladataan seuraavaa sisältöä