Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tutustu Destiny 2:n Leviathanin tarinaan tällä videolla

The Witch Queen, Season of the Risen ja oi ne menneet vuodet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Destiny 2: Season of the Haunted on ollut käynnissä muutaman viikon ajan, ja Guardian-soturit ovat palanneet Emperor Calusin suurelle avaruusalukselle kohtaamaan Nightmaresin ja selvittämään, miten maanpakoon ajettu Cabalin johtaja on liitoksissa Darknessiin.

Leviathanilla oltiin kuitenkin muutama vuosi sitten, sillä alus puuttui kuvioista Destiny 2: Beyond Lightin jälkeen. On siis aika luoda katsaus menneeseen, jotta pelaajat ovat kärryillä ikonisen avaruusaluksen tarinasta.

Katso video alta täällä Gamereactorissa siitä, miten homma meni Destiny 2: The Witch Queenissa, Season of the Risenissa ja miten Guardian-soturit muuten olivat tekemisissä Leviathanin kanssa vuosia sitten.

HQ
Destiny 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.Ladataan seuraavaa sisältöä