Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Valve muuttaa Steamin turvallisemmaksi perheille

Uudet työkalut tekevät helpommaksi hallita, mihin peleihin perheenjäsenet pääsevät käsiksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Steamissa on mahdollista jakaa oma pelikirjastonsa muiden käyttäjien kanssa. Järjestelmä on tällä hetkellä varsin yksinkertainen, ja siksi Valve on laittanut systeemin uusiksi kertoen suunnitelmistaan. Tulossa on uusi Families -ominaisuus.

Tällä hetkellä ollaan betailevassa vaiheessa. Mahdollista on luoda enimmillään kuuden hengen Family, ja sitten jäsenet voivat jakaa pelejä toistensa kanssa. Käyttäjät voivat pelata ainoastaan sellaista peliä, jota toinen perheenjäsen ei ole pelaamassa. Poikkeuksen tekee tilanne, jossa saman perheen sisällä on ostettu pelistä useita kappaleita. Mukana on myös vanhempien hallintatyökaluja, jonka avulla voi rajoittaa ruutuaikaa. Child Purchase Requests takaa sen, ettei lapsi voi tyhjentää pankkitiliä mikromaksuilla tai ostamalla uusia pelejä.

Kuka tahansa voi liittyä Familyyn, mutta Valve vahtii, ettei järjestelmää käytetä hyväksi. Niin ikään Familysta voidaan potkaista ulos. Jos jaetun pelin pelaaja jää kiinni huijaamisesta, pelin omistaja saa bannit.

Steam Familiesiin pääsee mukaan Steamin asetuksien Client Beta Participation -osiossa.

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä