Suomi
Gamereactor
uutiset
Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

Viggo Mortensenin paluu Aragornin rooliin: "Käsikirjoitus on minulle tärkeintä, paitsi jos olen köyhä"

Taru sormusten herrasta -tähti on jakanut ajatuksiaan tulevasta The Hunt for Gollum -elokuvasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Lord of the Rings palaa elokuvateattereihin lähitulevaisuudessa live-action-muodossa tulevan The Hunt for Gollum -elokuvan kanssa, jonka ohjaa Andy Serkis. Hän myös toistaa Gollamin roolinsa. Tämän elokuvan julkistamisesta lähtien olemme nähneet The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum -elokuvaan palaavia hahmoja ja huhujen mukaan muutamat tähdet ja kasvot tekevät paluun.

Kaikille, jotka toivovat tämän tarkoittavan, että Viggo Mortensen tulee takaisin Aragornina: näyttelijä on äskettäin puhunut The Hollywood Reporterille ja kertonut The Hunt for Gollumista sekä siitä, palaisiko hän takaisin Keski-Maahan.

"En ole lukenut käsikirjoitusta. Joten en tiedä. Käsikirjoitus on minulle tärkeintä, paitsi jos olen köyhä, minulla ei ole rahaa ja olen onnekas saadessani työpaikan. Joten se riippuu."

Pohjimmiltaan Mortensen ei ole sulkenut pois paluuta Aragornina, mutta hän ei myöskään näytä ponnistelevan sen eteen. Meidän on vain pysyttävä kuulolla ja katsottava, millaisena käsikirjoitus lopulta tulee ulos ja kuinka paljon rahaa Warner Bros. on valmis antamaan Mortensenille roolinsa toistamiseksi.

Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä