Suomi
Gamereactor
uutiset
Warhammer 40,000: Mechanicus II

Warhammer 40,000: Mechanicus II on tulossa PC:lle, Playstationille ja Xboxille

Hyvältä näyttää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Games Workshop on pitänyt tämän vuoden Warhammer Skulls Showcase -tilaisuutensa. Samassa yhteydessä saatiin kuulla julkistusta jos jonkinlaista, ja joukossa oli myös uusi peli Warhammer 40,000: Mechanicus II, joka siis on jatkoa klassiselle vuoropohjaiselle strategiselle pelille. Kehittämisen ovat tehneet Kasedo Games ja Bulwark Studios, ja teos julkaistaan sitten kun aika on PC:lle, Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle).

Tarinassa Adeptus Mechanicus taistelee necroneja vastaan, jotka pyrkivät laajentamaan omaa dynastiaansa. Molemmat ryhmittymät ovat pelattavissa, ja tarina jakautuu useampaan eri kampanjaan. Pelaajan valintojen pitäisi muovata tarinaa.

"After millennia of slumber, Vargard Nefershah mobilises her dynasty's legions to annihilate the Adeptus Mechanicus interlopers who unknowingly settled upon her world. Across the galaxy, Magos Dominus Faustinius is summoned to bring his hard-won expertise to bear and ensure the Necrons do not succeed. The conflict soon becomes a crucible of unanticipated significance, drawing to it external actors stranger and more deadly still."

Warhammer 40,000: Mechanicus II
HQ
Warhammer 40,000: Mechanicus IIWarhammer 40,000: Mechanicus II
Warhammer 40,000: Mechanicus IIWarhammer 40,000: Mechanicus II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä