Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

15. Unity Awards -tapahtumassa nähtiin mestaritason lahjakkuutta

Erilaisia ​​kehittäjiä ja sisällöntuottajia palkitaan heidän ponnisteluistaan. Tässä tarkastelemme tämän vuoden palkintoseremonian voittajia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Unite 2023 on paikka, jossa julkistettiin 15. Unity Awards -palkinnon voittajat. Tämän vuoden tapahtumassa juhlitaan niin suuria kuin pieniäkin kehittäjiä, pelejä ja projekteja kaikenlaisissa kategorioissa. Näitä ovat paras tietokone- ja konsolipeli, paras 3D-visuaaliesitys, paras opiskelijaprojekti, paras sosiaalinen projekti, paras animaatioelokuva, paras tutoriaaliopas, paras livestriimaaja ja monia muuta.

Palkinnot juhlistavat joitakin Unity-alustalle luotuja viime vuoden parhaita vastaanotettuja ja tuettuja pelejä, kuten Dave the Diver, Immortality, Cult of the Lamb, Marvel Snap, Slime Rancher 2 ja jopa GTFO. 15. Unity Awards korosti myös joitakin parhaista Unitya käyttävistä elokuvista, työkaluista ja tekijöistä.

HQ

Koska Unity-alustalle on kehitetty niin laaja valikoima erilaisia ​​pelitgenrejä, tämän vuoden palkinnot korostivat nimikkeitä monilla eri alustoilla. Kattauksen ykkösenä on neljä eri palkintoa voittanut, korteilla käytävään taisteluun pohjautuva Second Dinner's -studion Marvel Snap. Tämän mobiilipelihitin teemana ovat Maan mahtavimmat sankarit. Siitä lähtien, kun Marvel Snap tuli näyttämölle viime vuonna, se on ollut valtava menestys, ja julkaisu on jatkanut kasvuaan uuden sisällön myötä, joka houkuttelee yhä enemmän pelaajia päivä päivältä.

Vaikka Marvel Snap palaa kotiin saatuaan eniten palkintoja Unity Awardsissa, tämä ei tarkoita, etteikö muitakin projekteja olisi juhlittu. Massive Monster palaa kotiinsa voitettuaan kiistatta halutuimman palkinnon, ja Cult of the Lambia pidetään parhaana tietokone- ja konsolipelinä. Toimintanimike debytoi viime kesänä ja sai ylistäviä arvosteluja, jonka jälkeen se on laajentunut lisäsisällöllä. Tämä rohkaisee pelaajia palaamaan ja jatkamaan ponnistelujaan vanhojen jumalien palvomiseksi.

Pelialalla palkittiin myös monia muita titteleitä loistokkuudestaan. Monomi Parkin Slime Rancher 2 sai tunnustusta parhaan 3D-visuaaliesityksensä myötä, kun taas Supersonic Studiosin My Mini Mart voitti parhaan 2D-visuaaliesityksen palkinnon. Myös InnerSloth on jälleen kerran saanut tunnustusta sen sosiaaliseen päättelemiseen perustuvan tittelin, Among Us -julkaisun, ansiosta. Äskettäin lanseerattu Once Us VR on puolestaan valittu vuoden parhaaksi AR/VR-peliksi. Näiden lisäksi PurrfectPlace Interactiven nouseva tiimi voitti parhaan opiskelijaprojektin palkinnon kissamaisen maistuvasta Meowmentum Moristaan, ja Free Livesin luova ryhmä voitti Terra Nil -ympäristötyöllään paras sosiaalinen vaikutus -palkinnon.

15. Unity Awards -tapahtumassa nähtiin mestaritason lahjakkuutta

Unity Awards käsittää muutakin kuin vain videopelejä. Myös elokuvat, materiaalit ja tekijät nostettiin parrasvaloihin loistokkuudestaan. Ihastuttavaa Sproutia juhlittiin parhaana animaatioelokuvana, kun taas More Mountains, FPS Engine, Text Animator for Unity ja Polygon - Elven Realm saivat tunnustusta parannuksista ja kehityksestä, jotka ne ovat tuoneet mukaan tuotantoon.

Sisällöntuottajien osalta tämä on enemmän kuin vain suosikkistriimaajasi juhlimista. Unity Awards -palkinnot korostavat henkilöitä, joita arvostetaan heidän viihteellisyydestään, kyvystään luoda opetussarjoja ja jopa kehittäjien kehityslogeja. Tänä vuonna JasperDev vie kaksi palkintoa, sillä häntä on pidetty parhaana tulokkaana ja viihdyttävimpänä luojana, kun taas Code Monkey saa palkinnot sekä parhaana livestriimaajana että parhaan tutoriaalioppaan haltijana. Dinky Guardians viimeistelee taistelun juhlimalla parhaan kehityslogi-sarjan palkinnon saamista.

Kuten näette - vaikka Unity on kehitysalusta, sen tekijät ovat vahvistaneet ja nostaneet sitä uusiin korkeuksiin, ja Unity Awards esitteli vain muutamia parhaimmistoon kuuluvia tätä alustaa käyttävien joukosta.Ladataan seuraavaa sisältöä