Suomi
Gamereactor
artikkelit
Bloodborne

Älä pelkää viikatemiestä: 6 hyvää vinkkiä Bloodborneen

Ahdistaako Bloodbornen vaikeus? Tarkasta alla olevat vinkkimme, joiden avulla selviät tilanteesta kuin tilanteesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

From Softwaren uusin peli on kova pala purtavaksi etenkin aloittelijoille. Niinpä arviomme kirjoittaja Stefan Briesenick laati lyhyen kuuden kohdan mittaisen ohjepaketin kaikille Bloodbornen maailmaan sukeltaville.

1. Pysy aina tyynenä
Kukaan ei pidä peleissä kuolemisesta, ja Bloodbornen tapauksessa se voi olla todella turhauttavaa. Tästä syystä on erittäin tärkeää pelata keskittyneesti, ja yrittää välttää panikoimista. Muista ettei Bloodbornea voi pistää tauolle, joten jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tai hermosi alkavat olla liian kireällä, pidä pieni tauko tai jatka peliä seuraavana päivänä.

2. Ole aina valppaana
Olipa kyseessä sitten uuden alueen tutkiminen tai vaeltaminen jo kertaalleen tallatun alueen läpi, älä koskaan liiku huolimattomasti. Vihulaiset vaanivat usein piilossa, ja välillä vastaan tulee inhottavia ansoja ja väijytyksiä. Yharnamin maailma myös muuttuu ajan myötä. Älä siis ryntää varomattomasti kapeiden katujen läpi, vaan etene varovaisesti ja ajan kanssa.

3. Tunne aseesi
Bloodbornen asevalikoima ei ole yhtä laaja kuin Souls-sarjan peleissä, mutta tällä kertaa erilaisten aseiden opettelu on suorastaan pakollista. Osa tepsii paremmin joihinkin vihollisiin, kun taas jotkut mahdollistavat erilaiset pelityylit. Kokeile rauhassa uusia aseita ja paina niiden hyökkäysanimaatiot mieleesi. Äläkä unohda hyödyntää tuliaseita, sillä ne keskeyttävät vihollisten hyökkäysanimaatiot ja avaavat oven tehokkaisiin hyökkäyksiin.

Tämä on mainos:

4. Tunne vihollisesi
Aseiden lisäksi on tärkeää oppia erilaisten vihollisten hyökkäykset ja heikkoudet. Opi miten voit parhaiten väistää tai estää heidän hyökkäyksensä. Muista myös että väistöliikkeet vaativat staminaa, joten älä koskaan ryntää taisteluun väsyneenä.

5. Vaihtele taktiikoitasi
Erilaiset alueet ja viholliset vaativat monipuolisia taktiikoita. Älä siis epäröi muuttaa lähestymistapaasi, mikäli tilanne sitä vaatii. Vaihtele haarniskoita ja aseyhdistelmiä, jotta olet aina vihollisten niskan päällä. Muista myös päivittää aseitasi.

6. Älä unohda nostaa tasojasi
Ei kannata väheksyä tasojen nostamista aina kun mahdollista, sillä se yksi piste kestävyydessä voi tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Kannattaa aina painaa mieleensä se, kuinka paljon kokemusta seuraavalle nousemiseen vaaditaan. Kun pisteitä on tarpeeksi, kannattaa palata takaisin ja käyttää ne. Todennäköisesti seuraavan nurkan takana vaanii se jättimäinen pomohirviö, joka vain odottaa ryöväävänsä sinulta kaikki käyttämättömät pisteesi.

HQ
Tämä on mainos:
Bloodborne

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BloodborneScore

Bloodborne

ARVIO. Kirjoittaja Stefan Briesenick

From Softwaren uusin luomus yhdistelee onnistuneesti Souls-pelien parhaita osa-alueita aivan uusiin ideoihin.Ladataan seuraavaa sisältöä