Suomi
Gamereactor
uutiset
Hitman: Absolution

Avaa joulukalenterin 19. luukku!

Osallistu ja voita mukavia leffapalkintoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin joulukalenterissa avataan tänään 19. luukku. Enää viisi pienen pientä päivää jouluun! Ennen päivän kalenteriluukulle hyppäämistä on aika julkistaa edellisen luukun voittajat:

Hitman: Absolution PS3:lle, hiirimatto ja Hitman-minifiguuri
Crimson Thunder

Yllätyspeli PS Vitalle (Reality Fighters)
Pirke

Yllätyspeli Xbox 360:lle (Ice Age 4: Continental Drift - Arctic Games)
Sokka06

Yllätyspeli Wiille (Jungle Kartz)
raptori

Yllätyspeli PS3:lle (Dancestar: Party Hits & Singstar-pipo)
Riffe

18. luukun kilpailukysymys osoittautui melko hankalaksi. Vain 274 eli noin 41 prosenttia vastanneista löysi Gamereactorin syövereistä oikean vastauksen. Kysymyshän oli "Kuka Gamereactorin toimittaja pukeutui Agentti 47:ksi ja ajoi jopa päänsä kaljuksi Hitman: Absolutionin julkaisun yhteydessä?" ja vastaus Tanskan Gamereactorin päätoimittaja Lee West. Onnea voittajille!

Avaa 19. päivän luukku täällä.

Hitman: Absolution

Muista myös käynnissä oleva bonuskilpailu, jossa tehtävänä on kehitellä kysymys (monivalinta 3-5 vaihtoehtoa) joulukalenteriin ja lähettää se lähdelinkin kera (vastauksen tarkistamista varten) yksityisviestillä allekirjoittaneelle. Kysymysten pitää olla Gamereactorin aihepiiriin sopivia. Jos kysymyksesi valitaan kalenteriluukkuun, niin voitat peli- tai tavarapalkinnon toivomallesi alustalle. Aikaa kysymysten lähettämiseen on torstaihin saakka.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Kuolema on 47:n bisnes, mutta tällä kertaa kohteet ovat henkilökohtaisia. Absolution on elokuvamaisempi Hitman-kokemus.Ladataan seuraavaa sisältöä