Suomi
Gamereactor
uutiset
Balan Wonderworld

Balan Wonderworld epäonnistui täysin Japanin myyntiensä osalta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Balan Companyn kehittämällä, ja Square Enixin maaliskuussa julkaisemalla, pelillä Balan Wonderworld oli kaikki mahdollisuudet onnistua. Sitä kehittämässä kun olivat alkuperäisen Sonic the Hedgehogin luoneet heput. Toisin kävi, ja lopputulos oli täysi pannukakku. Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

Perinteisesti japanilaiset pelit myyvät vahvasti nimenomaan Japanissa, mutta tässäkin Balan Wonderworld on kokonaan toista maata. Ensimmäisellä viikolla peliä myytiin Japanissa kokonaiset 2100 kappaletta, mikä on poikkeuksellisen surkea tulos. Asiasta kertoi Twitterissä Cartridge Games. Peli ei päässyt Nintendo eShopin 30 myydyimmän pelin listalle sen enempää Japanissa kuin Pohjois-Amerikassa, eikä Britanniassa peliä näkynyt 40 myydyimmän pelin listalla lainkaan. Playstation Storen lukemat eivät ole tiedossa, mutta tuskin sielläkään on sen paremmin pärjätty.

Tammikuussa 2021 saatiin pelattava demo, jonka laatu jo ennakoi pahaa. Ja aavistus oli totisesti oikeassa.

Aina ei voi onnistua.

Balan Wonderworld
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Balan Wonderworldin demo poistui verkosta

Balan Wonderworldin demo poistui verkosta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Balan Wonderworld julkaistiin maaliskuun lopulla, ja olihan se kauhea. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Pelattava demo saatiin jo helmikuussa, ja tuolloin...Ladataan seuraavaa sisältöä