Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders III

Darksiders III -kehittäjä palkkaa väkeä tekemään uutta Unreal Engine 4 -peliä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gunfire Games muistetaan pelistään Darksiders III, jonka Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Ei ole tiedossa, mitä studio puuhaa nyt. THQ Nordic halunnee jatko-osaa Darksidersille, ja Gunfire Gamesin Remnant: From the Ashes voisi olla sekin kandidaatti jatkolle.

Kotisivuilla etsitään uutta työvoimaa "Combat Designer" -tehtävään taistelumekaniikkaa tekemään, ja tulossa on kovan luokan AAA-peli ("top of class AAA game").

Pelin pohjana tulee olemaan Unreal Engine 4. Samalla pohjalla toimivat myös Darksiders III ja Remnant: From the Ashes. Toisaalta kolmannen Darksidersin taistelumekaniikka oli jo hyvin pitkälle hiottu, joten miksi sitä varten pitäisi palkata lisää suunnittelijoita?

Darksiders III
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

1
Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...Ladataan seuraavaa sisältöä