Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Destiny 2: Season of the Splicer - Mitä on odotettavissa + voita Emblem!

Tällaisia uusia aktiviteetteja ja "loottia" on luvassa pian, kun Destiny 2:n uusi kausi alkaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Destiny 2

Ja nyt legendaarinen Vault of Glass -raidi on lisätty mukaan Destiny Content Vaultiin, ja päivitetty kaikille Destiny 2:n pelaajille valmiiksi!

HQ

------------------------

Destiny 2

Season of the Splicer on se Destiny 2:n 14. kausi, ja meno alkaa pian. Juhlan kunniaksi on aika katsoa, millaista uutta sisältöä on tarjolla. Lisäksi on mahdollista voittaa erityinen pelissä käytettävä Emblem! Tästä lisää enemmän artikkelin lopussa.

Season of Splicer lisää mukaan vinon pinon uusia aktiviteetteja, roinaa eli "loottia" ja mahdollisuuden tuunata ulkoisesti se oma guardian haluamakseen. Mukana tulee myös ensimmäisen Destinyn klassikko The Vault of Glass -raidi. Ikoninen kuuden hengen haaste poistuu Destiny Content Vaultista, ja päätyy uudelleen valoon 22. toukokuuta uusitussa muodossaan. Raidi on ilmainen kaikille pelaajille, ja herättää edelleenkin nostalgisia tunteita. Mutta mitä muuta Season of the Splicer tarjoaa alkaen 11. toukokuuta?

HQ

Season of the Splicer: aktiviteetit

Luvassa on kaksi uutta aktiviteettia. Override on kuuden pelaajan menomeininki, jossa on seuranhaku mukana. Guardianit lähtevät Vex Networkiin hakkeroimaan ja varastamaan Vex-koodia siinä toivossa, että sen avulla pystyisi vapauttamaan The Last Cityn Vex-simulaatiosta. Moinen simulaatio kun pitää koko kaupunkia vallassaan. Aktiviteetti kierrättää kolmea eri paikkaa: Europa, Moon ja Tangled Shore. Viikkohaasteena on Expunge.

Expungessa 1-3 guardiania käyttävät varastettua koodia, ja suuntaavat haavoittuvaan Vex Networkiin tuhoamaan moisen sisältä päin. Joka viikko on mukana uusi muunnelma tästä aktiviteetista, ja näin pystyy kokemaan jännittävällä tavalla Season of the Splicerin tarinan.

Destiny 2Destiny 2

Season of the Splicer: Armor Synthesis

Season of the Splicer tekee isoja muutoksia omien guardianien ulkonäön tuunaamiseen. Mukana on muun muassa uusi transmog-järjestelmä, jonka nimenä on Armor Synthesis. Ideana on ansaita uusia materiaaleja (synthstrandeja, synthcordeja ja synthweaveja), joilla sitten voi muuttaa oman kokoelmansa haarniskoja Ornamenteiksi. Näitä voi sen jälkeen laittaa päälle missä ja milloin vain.

Universal Armor Ornamentin ansaitakseen guardianien on ensin voitettava pahiksia saadakseen synthstrandeja. Kun sitten 150 on koossa, voi ne viedä The Towerissa Ada-1:lle, jolta saa itselleen hahmoluokkakohtaisia palkkionmetsästyskeikkoja, joista palkitaan synthcordeilla. Kun sitten synthcordit on kerätty, voi ne viedä takaisin Ada-1:lle ja käyttää Loomia muuntaakseen synthcordit synthweaveiksi, joilla voi sitten muuntaa haarniskan kappaleen Universal Armor Ornamentiksi puettavaksi päälle koska tahansa.

Ornamenteja voi ansaita hahmoluokkakohtaisesti useita kauden aikana (ja tulevaisuudessa). Kannattaa siis aloittaa heti niiden omien Ornamentien hankkiminen voidakseen oikeasti erottua muista.

Destiny 2

Vault of Glass

Uuden Vault of Glassin myötä odotettavissa on alkuperäisen Destinyn tyylinen Vault of Glass, mutta mukana on silti joitakin muokkauksia, jotta pelimuoto vastaa Destiny 2:n standardeja ja haastetasoa. Kun sitten Venukselle sijoittuva raidi tekee paluun, on sen sanottu olevan juuri niin vaikea ja palkitseva kuin ensimmäiselläkin kerralla. Mutta onko mukana mitään uutta? No tottahan toki.

Vault of Glass: vinkkejä ja kikkoja

Vault of Glass ja sen haasteen vastaanottaminen ei ole helppo homma, joten ilman valmistautumista ei ole sinne asiaa. On siis ensin syytä kerrata muutamia kikkoja, joilla voi onnistumismahdollisuuksiaan parantaa.

Ensiksikin on kerättävä mahdollisimman paljon Poweria. Season of the Splicer ei sisällä suurta hyppäystä Powerissa edellisten kausien malliin, mutta silti kannattaa olla mukana se raidin suosittelema Power-taso. Pitämällä huolen siitä, että peliporukassa on tasaisesti niin Hunteria, Warlockia kuin Titaneja maksimoi tuloksen.

Raidit ovat sitä todellista endgame-sisältöä, joten ilman oikeanlaista aseistusta ja haarniskaa ei pitkälle pääse. On syytä varmistaa, että kaikilla tiimissä on oikeanlaiset elementtityypit ja mukava yhdistelmä Unstoppable, Overload ja Barrier-aseita & varusteita. Näin saattaa olla mahdollista päästä loppuun saakka.

Destiny 2

Himoittu World's First -titteli Vault of Glassissa

Raidit ovat haastavia, mutta samalla se yksi Destiny 2:n kiinnostavimmista aktiviteeteista. Kannattaa siis kerätä peliporukka, tehdä valmistelut ja suunnata Vault of Glassiin heti sen avautuessa 22. toukokuuta. Siten on mahdollista saavuttaa himoittu titteli World's First ja siihen päälle raidivyö. Mutta sitten pitääkin olla se ensimmäinen Vault of Glassin suorittanut poppoo. Mukana on myös uusi Triumphien lista Tempo's Edge.

Voita Emblem!

Destiny 2

Season of the Spliceria juhlistaakseen Gamereactor antaa ilmaiseksi pelin sisäisen erityisen Emblemin pohjoismaisille lukijoille. Niitä on tarjolla rajoitettu määrä, ja nopeimmat syövät hitaat. Lunasta omasi tästä linkistä.

Kaikki Emblem-koodit on lunastettu.

Saadaksesi lisätietoa Season of the Splicerista katso täältä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.Ladataan seuraavaa sisältöä