Suomi
Gamereactor
artikkelit

E3:n kuumottavimmat pelit

Toimituksessa on viimein toivuttu E3:n aiheuttamasta stressistä, ja toimittajat on saatu takaisin maailmalta kertomaan kokemuksistaan. Mitkä pelit jäivät päällimmäisinä mieleen tämän kesän tapahtumasta? Pistimme kuumimmat uutuudet riviin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
E3:n kuumottavimmat pelit

(10) Star Wars 1313
Lucasarts - tulossa PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle (julkaisuaikaa ei vahvistettu)

Star Wars 1313 ei ole tavallista valosapelinkalistelua. Ensimmäistä kertaa sarjassa Tähtien sota on suunniteltu puhtaasti aikuisille. Fokus on eeppisissä kohtauksissa, joissa ei kuitenkaan käytetä Voimaa, vaan inhimillisiä aseita, kun pelissä jahdataan kohteita palkkionmetsästäjän roolissa. Synkkä visuaalinen anti näyttää erittäin hienolta.

E3:n kuumottavimmat pelit
Tämä on mainos:

(09) Hitman: Absolution
IO Interactive - julkaistaan marraskuun 23. PC:lle, PS3:lle sekä Xbox 360:lle

E3:ssa pelaamamme tehtävä loi valtaisan nälän nähdä lisää tutun kaljupäämme murhanhimoisia seikkailuja. Hiiviskely toimi entistäkin paremmin ja valinnanvarassa piisasi.

E3:n kuumottavimmat pelit

(08) Beyond: Two Souls
Quantic Dream - julkaistaan lokakuussa PS3:lle

Tämä on mainos:

Näimme ensin vain lempeän välianimaation, mutta perehtyminen peliin omin käsin paljasti, että Heavy Rainin kehittäjä on toimittamassa meille kovan paketin. Yliluonnolliset elementit ja Twin Peaks -fiilis kuumottavat kovasti.

E3:n kuumottavimmat pelit

(07) Splinter Cell: Blacklist
Ubisoft - julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xvox 360:lle joskus ensi vuonna

Sam Fisher on palannut ja on taas valmis pukeutumaan vanhoihin rytkyihinsä sukeltaakseen Lähi-idän melskeeseen. Pelimekaniikkoja on selvästi laajennettu ja paranneltu, ja Ubisoft lupaa kovempaa toimintaa. Mukaan tulee myös Kinect-tuki - niille jotka semmoisesta tykkäävät.

E3:n kuumottavimmat pelit

(06) Tomb Raider
Crystal Dynamics - julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle 5. päivä maaliskuuta 2013

Crystal Dynamicsin uusi aloitus Coren vanhalle seikkailuklassikolle näyttää sangen provokatiiviselta sadistisine vivahteineen. Tomb Raider vaikuttaa vielä hieman lineaariselta, mutta olemme silti siitä kovin innoissamme.

E3:n kuumottavimmat pelit

(05) Halo 4
343 Studios - julkaistaan Xbox 360:lle marraskuun 6. päivä

Jo ennen Halo Reachiä tuntui kuin sarja kaipaisi kasvojenkohotusta. 343 Studios lupaa nyt juuri tätä, kun Master Chief astuu neljänteen avaruussotaansa. Uudet aseet, uudet ympäristöt, uudet viholliset ja mojova moninpeliosuus nostavat hien otsalle jo nyt.

E3:n kuumottavimmat pelit

(04) Forza Horizon
Playground Games - julkaistaan Xbox 360:lle lokakuun 23. päivä

Horizon on rallientusiastin märkä uni. Playground Games on koostanut joukon ihmisiä, jotka aiemmin kehittivät Dirt 2:ta ja Project Gotham Racing 4:ää. Lopputuloksena Horizon on kuin sekoitus Test Drive Unlimitediä ja Forza Motorsport 4:ää. Tämä on herkkua.

E3:n kuumottavimmat pelit

(03) The Last of Us
Naughty Dog - julkaistaan PS3:lle joskus ensi vuonna

Naughty Dog on sekoittanut Pulitzerin voittaneeseen The Roadiin lusikallisen The Walking Deadia ja kovasti Unchartedia. Lopputulos näyttää upealta ja E3-demo sai meidät kiinnostumaan entistäkin enemmän The Last of Usista.

E3:n kuumottavimmat pelit

(02) Watch Dogs
Ubisoft - julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xboxille joskus ensi vuonna

Ubisoft paljasti E3:ssa Watch Dogsin, joka on kuin nätti sekoitus Bourne Identityä, Matrixia ja alkuperäistä versiota Splinter Cell: Convictionista. Pelin päähenkilö hakkeroi itsensä niin puhelimiin kuin itse infrastruktuuriinkin, mutta taitaa myös asehipan taiteen. Jännittävä konsepti ja varsin "cool" toteutus.

E3:n kuumottavimmat pelit

(01) Assassin's Creed III
Ubisoft - julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle lokakuun 31. päivä

Tämän vuoden kuumin peli E3:ssa oli Assassin's Creed III. Todella vaikuttava testisessiomme sen kanssa jäi elämään keskusteluihin vielä pitkäksi aikaa. Parannellut pelimekaniikat, siisti ajanjakso, meritaistelut, metsässä kiipeily ja lumoava vapaus saivat meidät odottamaan todella paljon Ubisoftin kolmannelta.Ladataan seuraavaa sisältöä