Suomi
Gamereactor
artikkelit
Mass Effect: Andromeda

Fifty Shades of Ryder - romanssit Mass Effect: Andromedassa

Näin ilmennät Eroksen rakkautta avaruudessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Mass Effect: Andromedan uusi galaksi on iso paikka. Pitkän päivän jälkeen saattaa siis haluta rentoutua hyvässä seurassa fyysisen romanssin voimin. Pelissä todellakin riittää vaihtoehtoja moiseen, sillä lempi leiskuu juuri sellaisella yhdistelmällä kuin itse haluaa.

Luettavuuden helpottamiseksi erilaiset ihmissuhdetyypit on jaoteltu omiksi kategorioikseen. Henkilöhahmoihin liittyvistä paljastuksista on syytä antaa heti alkuun varoitus mahdollisista spoilereista.

Mass Effect: Andromeda
Tämä on mainos:

Suvi Anwar
Skottilaisella korostuksella puhuva neito on hurmaava, ja toivotut puheenaiheet vaihtelevat uskosta korkeampaan voimaan aina avaruuskivien nuolemiseen saakka. Ainoastaan nais-Ryder pääsee Suvin kanssa romanssissa loppuun asti. Varoituksen sanana mainittakoon, että Suvi pitää hieman liikaakin keskustelemisesta. Säännöllinen flirtti on avain suhteen aloittamiseen. Suvin löytää Tempestin komentosillalta Galaxy Mapin vasemmalta puolelta.
mies-Ryder: flrttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Liam Kosta
634 vuoden unesta herättyään Ryder tutustuu miltei heti komeaan Liam-hunksiin. Heppu asustaa Tempestin alemmalla kannella, ja suosittuja puheenaiheita ovat autot ja elokuvat. Scott Ryder voi koettaa onneaan flirttailulla, mutta harmillisesti Liam suosii ainoastaan naisia. Suhteeseen pääseminen vaatii siis nais-Ryderilla pelaamista. Säännöllinen flirttailu kannattaa, ja tietyn tehtävän suorittamisen jälkeen Liam ja Jaal päättävät kokeilla toistensa vaatteita. Tämä tietysti johtaa hilpeään tilanteeseen Tempestilla.
mies-Ryder: flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda
Tämä on mainos:

Jaal
Jaal on varmaankin koko Andromedan galaksin herkin olio, eikä tämä lonkerohiuksinen heppu pelkää sitä näyttää. Jaal pitää syvällisistä aiheista keskustelemisesta. Näin ollen Jaal ei ole oikea valinta, mikäli on etsimässä vain "nopeita". Sen sijaan syvällistä ja tunteikasta suhdetta halajaville Jaal on mitä oivin valinta. Suhteen Jaalin kanssa saa ainoastaan Sara Ryder, mutta se ei estä Scott Ryderia flirttailemasta ankarasti.
mies-Ryder: flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Cora Harper
Yksi ensimmäisistä kohdattavista hahmoista on Ryderin oman isän ihmelapsi Cora. Epätavallisella asenteella siunattu Cora on poikkeuksellisen epävarma omasta panoksestaan muulle tiimille. Myös hänen menneisyytensä tulee ottaa huomioon, mikäli suhteeseen asti päätyy. Cora viehättyy vain ja ainoastaan miehistä.
mies-Ryder: suhde, flirttailu
nais-Ryder: flirttailu

HQ
HQ
Mass Effect: Andromeda

Gil
Gil pitää mekaanisista asioista, ja on kova kortinpeluun ystävä. Gil ei ole mustasukkainen, joten hän on hyvä valinta halikaveriksi, jos on samaan aikaan suhteessa jonkun muun kanssa. Ainoastaan mies-Ryder pääsee Gilin kanssa loppuun asti, mutta se ei estä flirttailua nais-Ryderilla.
mies-Ryder: suhde, flirttailu
nais-Ryder: flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Peebee
Planeetan tutkimusmatkalle lähdettäessä ensimmäinen kohde on Eos, jolloin pelaaja kohtaa seikkailullisen Peebee-arkeologin. Mimmi on kapinallinen, älykäs ja suorapuheinen. Jo ensitapaamisella tilanne saattaa hyvinkin muuttua fyysiseksi. Tempestin miehistöön liityttyään on aika ryhtyä viettelypuuhiin niin halutessaan. Muiden asarien lailla Peebee pitää sekä miehistä että naisista. Verkkoporinan perusteella vaikuttaa siltä, että Peebee on pelaajien keskuudessa eräs suosituimmista romanssin kohteista.
mies-Ryder: suhde, flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Mass Effect: Andromeda

Vetra
Naispuolinen turian Vetra tarjoaa ensimmäisen kerran sarjan historiassa mahdollisuuden romanssiin turianin kanssa. Flirttailun muuttuminen vakavaksi kestää jonkin aikaa, mutta uskollisuustehtävän avaamisen jälkeen on aika ryhtyä tositoimiin viettelyn suhteen. Vetralla on kuitenkin sotkuinen perhetausta, joten siihen sotkeutumista välttävien on syytä välttää myös romanssia Vetran kanssa. Peebeen tavoin nais-turian viehättyy sekä miehistä että naisista.
mies-Ryder: suhde, flirttailu
nais-Ryder: suhde, flirttailu

Tempestin ydinmiehistön ohella Eroksen rakkautta löytää muualtakin Heleus Clusterilta. Tempestin lääkäri Lexiä voi halutessaan piirittää aivan niin paljon kuin haluaa, eikä hommassa koskaan päästä puusta pitkään. Lexi on nimittäin kiinnostunut lähinnä Drack-kroganista. Ryder voi myös koettaa lämmitellä asarijournalisti Keriä, mutta ei siitäkään mitään iloa ole. Aya-planeetalla voi kohdata angaranilaisen neidon nimeltä Avela Kjar, jonka kanssa voi flirttailla. Kadara-kapinallinen Reyes Vidal on kuitenkin miehiseen tyyliin paljon päällekäyvempi, joten hänen kanssaan pääsee flirtin ohella suhteeseen niin mies- kuin nais-Ryderinkin kanssa.

Toivottavasti näillä ohjeilla saat romanssisi toivotulla tavalla järjestetyksi Andromedan galaksissa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä