LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   artikkelit

   Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras peliläppäri

   Nykyajan pelit vaativat läppäriltä paljon, ja tähän kysyntään ovat vastanneet useat laitevalmistajat. Nyt on aika listata päättyvän vuoden parhaat.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   On selvää, että markkina peliläppäreille on suuri. Nyt on aika listata ne päättyvän vuoden parhaat valinnat. Läppäritietokoneissa on aina ollut omat rajoituksensa verrattuna perinteisiin pöytäkoneisiin. Laitevalmistajien pitäisi puskea ulos aina vain tehokkaampia laitteita, ja samalla pitää vempeleen paino ja kuumentuminen hallinnassa. Toiset hoitavat asiansa tietenkin paremmin kuin toiset.

   Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras peliläppäri

   Voittaja: Asus ROG Zephyrus S GX502

   Nykyään laitevalmistajat lanseeraavat harvoin mitään oikeasti uutta. Asus siirtyi kuitenkin jokin aika sitten pois perinteisen jäähdytyksen käyttämisestä, ja tilalle tuli sen oma Active Aerodynamic System. Siinä koko laitteen pohja osallistuu jäähdytykseen, jolloin ilmanvaihto ja pinta-ala kasvavat. Tämä tehdään siten, etteivät laitteen koko ja ohuus kärsi.

   Tämä on mainos:

   Mukana on Asusin näyttö lukemalla 240 Hz. Lisäksi on mainittava, ettei ROG Zephyrus S GX502 ole järjettömän kalliskaan.

   HQ
   Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras peliläppäri

   Kunniamaininta: Razer Blade Stealth (2019)

   Tämä on mainos:

   Razer Blade Stealth on ultrabook, mutta siinä on sisällä myös GTX1650-grafiikkakortti. Näin ollen kyseessä on pelaamiseen soveltuva ultrabook.

   Läppäri painaa ainoastaan 1,4 kg, ja on vain 15 mm paksu. Mukana on Intelin i7-1065G7 CPU, ja vehje on saatavilla myös 4K-laadulla, mikä resoluutio on käyttäjälle tärkeää.

   HQ
   Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras peliläppäri

   Kunniamaininta: MSI GE 65 Raider 9SF

   MSI liittyi vuonna 2019 mukaan skabaan vahvasti, ja tarjosi myös 240 Hz näytön. Valmistaja valitsi kuitenkin kisata Raider-mallistollaan, joka on hieman halvempi kuin useilla kilpailijoilla. Lopulta Raider 9SF ei kuitenkaan oikeasti ole halpa.

   Raider 9SF on paitsi sisuskaluiltaan pätevä, myös jäähdytykseltään onnistunut. Puolet alaosasta on tehty tehostamaan ilmanvaihtoa. Laite on kuitenkin kaikkiaan halvemman tuntuinen verrattuna Asusin voittajaan, mutta toisaalta se huomioidaan myös hinnassa.

   HQ
   Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras peliläppäri

   Kunniamaininta: Razer Blade 15 (2019)

   Kaunis, ohut, kevyt ja sisältä monenlaisilla komponenteilla siunattu. On monta syytä pitää tästä vempeleestä.

   Huolimatta RTX 2070 Max-Q:sta laite on hyvin hiljainen, ja täydelläkin kuormituksella melua on ainoastaan 33 dB, eikä lämpötila nouse lainkaan 83 asteen yläpuolelle. Toisin sanoen jäähdytys on hoidettu loistavasti. Razer ei petä, ja akullakin on odotetusti kestoa.

   HQ


   Ladataan seuraavaa sisältöä