Suomi
Gamereactor
artikkelit

Gamestop panostaa jouluun

Ja Gamereactor oli paikalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joulu se tulla jolkuttaa ja kaupat alkavat täyttyä sesonkitavarasta. Aikaisemmin pääasiassa pelejä myyneen Gamestopin hyllytilat ovat viime aikoina alkaneet täyttyä entistä enemmän pelien ja elokuvien oheistavarasta, ja juuri jouluna uuteen aluevaltaukseen panostetaan täysillä. Saimme kutsun tulla ihmettelemään tämän joulun hittituotteita Gamestopin järjestämälle VIP-aamupalalle pelikauppaketjun Jumbon myymälään, ja suurena pelialan figuuri- sekä vaateintoilijana otin kutsun ilomielin vastaan.

Myymälästä oli neljäsosa rajattu tiivistunnelmaisen tapahtuman käyttöön, jossa myyjät esittelivät tuotteitaan. Selkeiksi hiteiksi ovat nousemassa Pop! -figuurit. Elokuvista eri peleihin asti teemansa ottavat figuurit ovat koko ajan keränneet suosiotaan, mutta Gamestopista osattiin kertoa, että nyt valikoimaan lisätyt Fortnite-figuurit ovat räjähtämässä käsistä. Fanien palautetta on kuulemma kuultu ja sen pohjalta on tehty valinnat, mitkä hahmoista päätyvät ensimmäisenä hyllyyn. Mukana noin 10 eri hahmon sarjassa ovat muun muassa Black Knight sekä jouluteemaan hyvin istuva Merry Marauder.

Gamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluun

Pop! -figuurien lisäksi kuulemma vuodesta toiseen Harry Potter on ostajien mieleen. Gamestopissa onkin varsin kattava valikoima Harry Potter -aiheista tavaraa aina figuureista vaatetuksiin. Uutuuksina valikoimasta mainittiin esimerkiksi hohtava taikasauva, jolla on mahdollista taikoa höyhentä ilmaan, ja elokuvista tuttu puhuva hattu, joka kertoo mihin tupaan hatun käyttäjä kuuluu. Muina suosittuina leluina mainittiin myös Pokémon-aiheiset figuurit sekä erilaiset limapallot.

Tämä on mainos:

Lelujen lisäksi tilaisuuden pitäjä kertoi, että elokuva- ja peliaiheiset vaatteet ovat kovassa nosteessa. Saimmekin nähdä sesongin suosituimpia vaatteita, sekä tulevia uutukaisia muutaman mallin päällä, jotka seisoivat pöydällä edessämme. Vaatetukset vaihtelivat t-paidoista huppareihin ja oli mukana myös jotain cosplay-henkisempiäkin asukokonaisuuksia. Parhaiten kuitenkin mieleen jäi itse vetäjän päällä oleva Deadpool-villapaita, joka istuu hauskasti klassisten juhlavillapaitojen joukkoon.

Gamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluun

Kaiken oheistavaran lisäksi tapahtuma mahdollisti muutamien uusien hittipelien testaamisen. Pelattavana oli esimerkiksi Battlefield V ja Forza Horizon 4 Xbox Onella. Astro Bot edusti PSVR-tarjontaa myymälän ulkopuolelle asennetussa PSVR-tilassa. Oman mielenkiintoni kuitenkin erityisesti herätti tilaan kannettu pienikokoinen kolikkopelilaite. MAME:a pyörittävä laite sisälsi useita klassikoita kuten Street Fighteria ja Ghost 'n Goblinsia, joita pystyi pelaamaan laitteen klassisen joystickin avulla. Parasta oli huomata, että Gamestop myy näitä kolikkopelejä kotiin, joten lapsuuden unelmat omasta pelihallista ovat tänä jouluna mahdolliset.

Joulussa on todellista ostamisen taikaa, ja Gamestop varautuu tähän tosissaan. Hittipelien lisäksi kauppa suoltaa ulos hurjan määrän oheiskrääsää toivottaen kaikki tervetulleeksi ostoksille luvaten, että jokaiselle varmasti löytyy jotain pukinkonttiin laitettavaksi.

Tämä on mainos:

#gamestopjoulu18

Gamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluunGamestop panostaa jouluun


Ladataan seuraavaa sisältöä