Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy ei päästä pelaajaa salaisuuksien kammioon

Harmin paikka.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Avalanche Softwaren Harry Potterin maailmaan sijoittuva Hogwarts Legacy julkaistaan 10. helmikuuta 2023, ja Gamereactorin tuoreen ennakon pääsee lukemaan täällä. Pelissä pääsee vierailemaan paikoissa, joihin ei syystä tai toisesta elokuvissa ollut juuri asiaa. Valitettavasti salaisuuksien kammio ei lukeudu tähän vierailtavaan joukkoon.

Redditin mukaan salaisuuksien kammiota harkittiin, mutta ei se sitten kuitenkaan lopulta toteutunut. Perustelu on kieltämättä hyvä, sillä pelin sijoittamisella 1800-luvulle on seurauksensa.

"Unfortunately, there were some challenges with this and it was decided not to include it. We certainly wouldn't want the player thinking they could kill a Basilisk that needs to still be there in 1992!"

HQ
Hogwarts Legacy

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä