Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Homefront: The Revolution

   Homefront: The Revolution ilmestyy ensi vuonna

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Homefront: The Revolution oikeudet ovat hyppineet julkaisijalta toiselle kuin kuuma peruna, mutta nyt pelin kehitys on taas raiteillaan, kertoo Deep Silver. Studio kertoi eilen lehdistötiedotteessa, että Nottinghamissa sijaitsevassa Deep Silver Dambusterissa peliä työstää tällä hetkellä 126 henkilöä, joista suurin osa on entisten Crytek UK:n ja Free Radical Designin vanhoja työntekijöitä. Studion ja pelin peräsimessä on Hasit Zala, joka oli tekemässä mm. Crysiksen sekä Timesplitter -sarjan jatko-osia.

   Homefrontin jatko-osa on näillä näkymin määrä ilmestyä vuoden 2016 aikana. Paljon muutoksia kokeneesta pelistä on luvattu tarkempia tietoja vielä tänä vuonna. Gamereactor kävi testaamassa sitä viime kesänä, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon entisestä on vielä jäljellä.

   Homefront: The Revolution

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   5
   Homefront: The RevolutionScore

   Homefront: The Revolution

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Homefront: The Revolution on hyvä esimerkki pelistä, joka hajoaa kappaleiksi, mikäli perusasiat eivät ole kunnossa. Ameriikan takaisinvalloitus oli poikkeuksellisen tökkivä kokemus.   Ladataan seuraavaa sisältöä