Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Lähemmässä tarkastelussa Xbox Series S yhdessä Powerin kanssa

Xbox Series S ei ole vain pieni, hiljainen ja tehokas - se on myös uuden sukupolven konsoli, jonka voi tällä hetkellä kaupasta ostaa hyvään hintaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kilpailu - osallistu kommentoimalla uutista - lue lisää alta

Modernit ajat tarvitsevat modernin konsolin jopa silloin, kun elektroniikkaa on hankala saada, ja se on kallista. Xbox Series S ei ole ainoastaan pieni, vaan massiivinen määrä pelejä on sille optimoitu. Toisin sanoen latausajat ovat lyhyet, ja pelejä voi kokea pysäyttävällä 120 ruudun sekuntivauhdilla. Ja mikä parempaa, Smart Delivery Systemin avulla konsoli lataa aina sen parhaan mahdollisen version käyttämällesi konsolille siltä varalta, että taloudessa on monen eri sukupolven konsoleita.

Ne, jotka eivät pidä likaantuneista ja naarmuuntuneista levyistä tai ulkoisista kovalevyistä, Xbox Series S on kokonaan digitaalinen laite kera 512 GB sisäisen ja supernopean NVME-tallennustilan. Näin kaikki pelit, tallennukset ja tiedot ovat 100 % digitaalisia ja tallennettuina pilveen tai paikallisesti. Lisäksi paikallisen - mutta kokonaan digitaalisen - tilan laajentaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Lähemmässä tarkastelussa Xbox Series S yhdessä Powerin kanssa

Sulava ja elegantti muotoilu sopii kaikkiin tarkoituksiin, ja elegantti valkoinen Xbox-ohjain on pelaajien mielestä se markkinoiden paras.

Laitteen pohjana on AMD:n Zen2-siruarkkitehtuuri ja RDNA GPU -alusta, joka mahdollistaa kehittyneen DirectX-säteenseurannan teknologian eli juuri sen, joka on parantanut graafista realismia viime vuosina. Niin ikään taaksepäin yhteensopivuus varmistaa tuhansien vanhempien pelien optimoidun toiminnan, ja monet pelit ovat jopa alkuperäisen Xboxin ja Xbox 360:n ajoilta. Näin parannuksia on tehty niin latenssiin kuin ruudunpäivitykseen.

Modernin konsolin kanssa tulee tietenkin moderni televisio, ja uuden television ja kuulokkeiden lailla myös Xbox Series S tukee Dolby Visionia ja Dolby Atmosia.

120 fps ja 1440p -sisällön ohella HDR on tietenkin tuettuna kera AMD Freesyncin, joka takaa vakaan ja sujuvan pelikokemuksen.

Minkälainen pelaaja olet?
Pelaajia on erilaisia, ja niiden monenlaisia erilaisia yhdistelmiä. Näin ollen toiset hyötyvät toisia enemmän Xbox Series S -konsolista. Tarkastellaan lähemmin kolmea erilaista pelaajatyyppiä, jotka erityisesti pitävät Xbox Series S:n ominaisuuksista.

Hiljainen pelaaja, eli melun vihaaja
Modernien konsoleiden ongelmana on aina ollut melu, ja näin varsinkin aiemman konsolipolven joissakin malleissa. Nykypolven Xbox-konsolit ovat kuitenkin tunnetusti tehokkaasti jäähdytettyjä ja siten hyvin hiljaisia jopa täydellä kuormituksella.

Hiljainen pelaaja on varustanut kotinsa vähäisen melun elektronisilla laitteilla ja paksuilla lattiamatoilla arvostaen hiljaisuutta. Sähköinen ininä saattaisi silloin pilata koko viikon.

Lähemmässä tarkastelussa Xbox Series S yhdessä Powerin kanssa

Viikonloppupelaaja, eli täysipäiväinen vanhempi
Monille ihmisille videopelaaminen on palkinto, joka itselle suodaan. Näin erilaiset aikarajoitteet ja muut velvollisuudet luovat tilanteen, jossa videopelaaminen on korkealle arvostettua vapaa-ajan viettoa.

Näin ollen on tärkeää päästä mahdollisimman nopeasti pelaamaan, ja mahdollisimman helposti. Tähän Xbox Series S on täydellinen valinta. Quick Resume -toiminto mahdollistaa pelaamisen jatkamisen nopeasti, eikä tarvitse huolehtia fyysisten levyjen rikkoutumisesta tai naarmuuntumisesta.

Kaiken testaava pelaaja, eli jokapaikanhöylä
Toiset eivät pysty päättämään, ja ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella. Tällaiselle selvä valinta on hyvähintainen Xbox Series S, ja siihen lisäksi Xbox Game Pass heti päälle. Näin pääsee käsiksi suurimpaan osaan uusia pelejä, ja sen lisäksi klassisiinkin Xbox-nimikkeisiin, jotka ovat saatavilla uusimman sukupolven laitteella. Mukana on Xbox Goldin ohella EA Play, jolloin pelivalikoima laajenee entisestään.

Tällainen pelaaja varsinkin arvostaa Quick Resume -toimintoa, jonka avulla voi salamana vaihtaa pelistä toiseen. Tältä pelaajalta puuttuu ehkä hieman kärsivällisyyttä keskittyä pelatessaan, ja aina on halua kokeilla jotain uutta. Massiivinen pelivalikoima ja tuhannet kokeiltavat nimikkeet Game Passissa takaavat, että Xbox pitää tällaisen pelaajan tyytyväisenä vuosien ajan, vaikka sitten halu kokeilla aina uusia pelejä olisikin jatkuvasti läsnä.

Kilpailu
Oletko jokin yllä mainituista? Vaiko onko sinulla kokonaan toisenlaiset tarpeet, jotka Xbox Series S pystyy tyydyttämään?

Kerro kommenteissa, millainen pelaaja olet, ja miten käyttäisit Xbox Series S -konsolia tehdäksesi elämästäsi paremman.

Vastaa kommenttikenttään tai lisää mukaan kuva tai Instagram-video, ja parhaat vastaukset palkitaan seuraavilla:

1x Xbox Series S
1x A10 Gen2
1x Timbuk2 X Astro repulla
1x 12 kk Game Pass Gold

Voit lisätä vastaukseesi niin Youtube- kuin Instagram-videoitakin.

HQ
HQ
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä