Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga sai ennätyksellisen startin Britanniassa

Maan kaikkien aikojen suurin Lego-julkaisu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

TT Gamesin Lego Star Wars: The Skywalker Saga on saanut hyvän startin Britanniassa. Kyseessä on paitsi kaikkien aikojen menestynein Lego-julkaisu maassa, myös vuoden toiseksi nopeimmin myynyt peli heti Pokémon Legends Arceuksen jälkeen.

Games Industryn mukaan fyysiset myynnit jakautuivat seuraavasti: Playstation 5 31%, Nintendo Switch 26%, Xbox 23% ja Playstation 4 20%. Toisin sanoen yli puolet fyysisistä peleistä myytiin Sonyn konsoleille.

The Skywalker Sagan vetoavulla myyntiä ovat kasvattaneet myös Lego Harry Potter Collection, Lego Marvel Super Heroes ja Lego Jurassic World.

Lego Star Wars: The Skywalker Sagan Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Löydä kuvasta Darth Vader

Löydä kuvasta Darth Vader

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Eilen 4. toukokuuta vietettiin Star Wars -päivää, ja sitähän sitten juhlittiin tavalla ja toisella niin mittavasti, että uutisia riittää useammallekin päivälle. Nyt Lego...Ladataan seuraavaa sisältöä