Suomi
Gamereactor
artikkelit

MSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneista

Gamereactor kävi Ruotsissa katsomassa MSI:n uusia läppäreitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor oli paikalla Ruotsin Gothenburgissa, jossa MSI esitteli uusimman päivitetyn mallistonsa sylitietokoneita, ja mukana oli myös kokonaan uusia malleja. Suurin osa on valinnut kuvasuhteeksi 16:10, Nvidia RTX 40 -sarjan näytönohjaimet ja 13. sukupolven Intel H -sarjan GPU:t.

Creator Z17 HX Studio A13V on erittäin tiivis, 19 mm kuorella oleva läppäri, jossa on Penin kosketusnäyttö ja 100% DCI-P3, Calmanin näyttö ja jäähdytyksen hoitaa höyrykammio. Samaan aikaan MSI esitteli uuden MSI Pen 2:n kera grafiitilla olevan kynänpään, USB-latauksen, magneettisen lukon tietokoneelle, ja 4096 painetasoa.

HQ

Työntekoon MSI:n Prestige 13 Evo -sarja pääsi oikeuksiinsa. 990 g ja käytössä magnesiumin ja alumiinin lejeerinki kera 15 tunnin akun. Samalla mukana on LPDDR5-muisti, Wi-Fi 6E ja Intel Iris Xe, ja sitten vielä Prestige 14 Evo, 16 Evo ja 16 Studio -mallit. Luovempaan menoon on sitten Summit E16 Flip A13V, joka voi kääntyä ja seistä. Kääntyminen on toki 360 astetta, akkua on 11 tuntia ja kokonaisuus on erittäin ohut 16,85 mm.

Tämä on mainos:
MSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneistaMSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneista

Käyttäjälle MSI tarjoaa maltillisempia värejä slim-mallin Modern 15 ja Modern 14 -sarjalla, ja nimi tulee näytön koosta. Pienestä koosta huolimatta molemmissa on kunnollinen ylöspano ja jopa 2 TB levytilaa. MSI näyttää suuntaavan paremmin hinnoiteltuihin malleihin notebook-markkinoilla.

Ne uudet peliläppärit olivat kiinnostavimpia. Mukana oli muutamia halvempia laitteita, ja jo olemassa olevalle mallistolle oli tehty paljon päivityksiä. Hinnat olivat kuitenkin edellisten mallien tasolla.

Uusi Cyborg-sarja on se kiinnostavin, ja mukana on Intelin 13. sukupolven CPU ja Nvidia RTX 4060 -näytönohjain, ja näin DLSS 3 on saatavilla halvemmille läppäreille kera 144 Hz näytön. Ja kuitenkin kokonaisuus on ohut ja kevyt, kun painoa on alle 2 kg. Katana-sarja on päivitetty RTX 40 -näytönohjaimella ja Intelin 13. sukupolven CPU:lla. Nyt tarjolla on pikkuveli Sword-sarja, joka on pienempi, kevyempi ja valkoinen.

Tämä on mainos:
MSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneistaMSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneista

Jos on tarvetta läppärille niin pelikäyttöön kuin videotuotantoonkin, päivitetty Vector-sarja hoitaa homman Nvidia RTX 4070 ja Intel 13700HX voimin, sillä mukana on voimakas ja tehokas jäähdytys. Pelaamiseen mukana on 240 Hz paneeli ja Steelseriesin näppäimistö.

Vielä on mainittava päivitetty Titan-sarja, joka on saatu aiempaa paremmin kannettavaan kokoon. Gamereactorin Tanskan päämajaan saatiin yksi, ja hintaa on hirvittävän paljon. Mukana on sitten kannettava RTX 4090 -näytönohjain, 64 GB DDR5-muistia, Intelin 24-ytiminen 13980HX ja 17,3" 4K / 144 Hz MiniLED -näyttö unohtamatta 4 TB NVMe-tallennustilaa. Se on kallis.

MSIology 2023, vaikutelmat MSI:n uusista sylitietokoneista

Useimmat mallit ovat jo saatavilla. MSI kertoi kuitenkin, että jotkut mallit on jo myyty loppuun.Ladataan seuraavaa sisältöä