Suomi
Gamereactor
artikkelit

Nintendo Switchin odotetuimmat pelit vuodelle 2023

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Pikmin 4, Kirby, Fire Emblem, Octopath Traveler II ja mitä muuta vielä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2023 on alkanut, ja se tarkoittaa kavalkadia mielenkiintoisia pelejä yhdelle jos toisellekin konsolille. Nintendo Switchillä tulossa saattaa olla se kiinnostavin vuosi aikoihin. Omien pelien ohella myös ainakin Atlus ja Square Enix tulevat kunnostautumaan.

Persona 3 Portable & Persona 4 Golden - 19. tammikuuta

Uudet versiot Atlusin kahdesta aiemmasta Persona-pelistä ovat tulossa. Teokset kertovat keskenään hyvin erilaiset tarinat, joten molemmat kannattaa pelata, jos ei ole niitä jo aiemmin kokenut.

HQ

Fire Emblem Engage - 20. tammikuuta

Nintendon vuoden ensimmäinen niin sanottu iso julkaisu on Intelligent Systemsin uusi osa strategiseen JRPG-sarjaan. Elyosin mannerta uhkaa vaara, joten on aika käydä taistoon.

Tämä on mainos:
HQ

Octopath Traveler II - 24. helmikuuta

Square Enixin jatko-osa niin sanottuun JRPG HD-2D -peliin julkaistaan helmikuun lopulla. Tapahtumat sijoittuvat vuosia ensimmäisen Octopath Travelerin jälkeiseen aikaan, ja mukana on jälleen kahdeksan eri henkilöhahmoa tarinoineen.

Tämä on mainos:
HQ

Kirby's Return to Dream Land Deluxe - 24. helmikuuta

Vuoden 2022 Kirby and the Forgotten Land oli mahtava, ja tänä vuonna HAL Laboratory jatkaa pinkkisellä linjalla. Kirby's Return to Dream Land Deluxe on päivitetty Wiin peli vuodelta 2011. Pelaaminen luonnistuu neljän osanottajan voimin.

HQ

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - 17.maaliskuuta

Uudenlainen näkökulma Bayonettaan tehdään satukirjamaisissa tunnelmissa. Nuori Bayonetta saa avukseen Cheshire-demonin, ja sitten tapellaan keijuja vastaan, ratkotaan pulmia ja kuljetaan kielletyssä metsässä.

HQ

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - 12. toukokuuta

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osaa on saatu odottaa pitkään ja hartaasti, ja Tears of the Kingdom on varmasti Switchillä se koko vuoden odotetuin julkaisu. Kauheasti tarinasta ei tiedetä, mutta selvästi kyseessä on suoraa jatkoa edelliselle pelille. Ja tällä kertaa taivaatkin otetaan ilmeisesti haltuun.

HQ

Master Detective Archives: RAIN CODE - kevät 2023

Kazutaka Kodaka tunnetaan Danganronpa-sarjan isänä, ja uuden pelin julkaisee Spike Chunsoft. Yuma on muistinmenetyksestä kärsivä etsivä, joka ratkoo rikoksia suurikokoisella pelialueella, joka on isompi kuin oikea Tokio.

HQ

Minecraft Legends - 2023

Minecraftin sivuaskel- eli niin sanottu spinoff-peli julkaistaan myös Switchille. Musiikkia peliin on tehnyt Tina Guo.

HQ

Pikmin 4 - 2023

Nintendon Shigeru Miyamoto itse ilmoitti Nintendo Direct -lähetyksessä, että Pikmin 4 on tulossa vuonna 2023. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu, mutta toivottavasti ja todennäköisesti odotus on vaivansa arvoinen.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä