Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Nyt on se paras hetki valmistautua Destiny 2: The Final Shapen tuloa varten

Nyt jos koskaan kannattaa palata Bungien pyssyttelyn pariin, jotta se oma guardian on valmis kohtaamaan Witnessin kesäkuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Destiny 2: The Final Shape päättää Light and Darkness Sagan. Pitkäaikaisen tarinan viimeinen laajennus on tulossa 4. kesäkuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Monet ovat siis jo valmistautumassa siihen lopulliseen yhteenottoon Witnessin kanssa. Ja niin on myös Gamereactor. Jos et ole itse vielä aloittanut niin ei hätää, sillä nyt on se paras aika.

Bungie on jo jonkin aikaa varustanut Destiny 2 -peliään kattauksella uutta tekemistä ja tilaisuuksilla varustautua niillä voimakkaimmilla ja paukkuvimmilla tavaroilla ennen Pale Heart of the Traveleriin sulkeltamista, jossa toki hoidetaan lopullisesti Witness. Lisäksi Bungie on poistanut monia rajoituksia, ja näin harvinaisten aseiden ja muun tavaran saaminen on helpompaa samoin kuin niiden aiempien saman tarinan laajennuksien pelaaminen.

HQ

Into the Light

Into the Light ei ole Destiny 2:n uusi kausi eikä myöskään laajennus. Kyseessä on ilmainen paketti pelattavaa, jossa on mukana uutta tekemistä ja tehokkaita aseita kaukaa menneisyydestä. Kellä hyvänsä on peli Destiny 2, voi katsoa Into the Lightin. Ja käsiksi pääseminen on erittäin helppoa.

Ensiksi suunnataan Directorysta Hall of Championsiin. Siellä Lord Shaxx kertoo sen, mistä Into the Lightissa on kysymys, ja miksi guardianit on kutsuttu mukaan toimintaan. Sitten ovat vuorossa uudet hahmonkehityksen muodot. Lopuksi saadaan tehtävä, joka on opastusosio uuteen pelimuotoon ja sen uusiin ominaisuuksiin.

Entä jos Destiny 2:n pelaamisesta on kulunut hetki aikaa? Hall of Championsissa voi poimia mukaansa Thunder Godsien lahjan, jossa on kattaus tavaraa nykyiselle pehmeälle voimatasolle asti. Näin ollen uusista pelimuodoista ja muusta tekemisestä voi nauttia ilman tarvetta ensin pelata tuntikausia saadakseen tehokkaat tavarat päälle. Näin päästäänkin sitten Onslaughtiin.

HQ
Destiny 2: Lightfall

Onslaught

Destiny 2:ssa on paljonkin erikoisia ja hauskoja pelimuotoja. Kuluneista vuosista huolimatta pelissä ei ole aiemmin ollut aalloittain kimppuun käyviä vihollisia niin sanotun horden hengessä. Mutta nyt on. Onslaught asettaa pelaajan kavereineen puolustamaan kokoelmaa erilaisia paikkoja kartalla. Karttoja on valittavana muutamia, ja jokaisessa on puolustauduttava alati kovemmiksi käyviä vihollislaumoja vastaan, kerättävä raaka-aineita puhumattakaan puolustuslinnoitteiden rakentamisesta ja päivittämisestä. Last Citya ja Sol Systemia on puolustettava.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall
Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

BRAVE-aseet

BRAVE-aseet ovat niitä Destiny 2:n historian tehokkaimpia aseita, jotka siis nyt tekevät paluun parempina kuin koskaan ennen. Silloin joskus Cruciblessa Luna's Howl oli kuolemaksi puhumattakaan siitä, että dungeon ja raid olivat liikaa, kun hallussa ei ollut Mountaintopia tai Reclusea. Nyt nämä aseet saa haltuunsa pelaamalla Destiny 2:n uutta pelimuotoa Onslaught.

Hall of Championsissa voi tutustua yhteen 12 aseesta, jolloin niiden saamisen todennäköisyys kasvaa, ja saada voi jopa harvinaisemman version. Lisäksi Hall of Championsissa on Spoils of Waria eli aitoja arkkuja, joita saa auki sisällöstä nauttiakseen. Kun korkein taso on Shaxxin kanssa saavutettu, ja kaikki asetehtävät suoritettu Shaxxin ja Arciten antamina, saa palkinnoksi uuden ja oikein mahtavan Superblack-shaderin. Näin omasta guardianista tulee vieläkin enemmän kunnioitusta herättävä.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

The Whisper ja Zero Hour

The Whisper Exotic -tehtävä on palannut, joten Whisper of the Worm -tarkkuuskivääri on taas saatavilla. Mukana on ylimääräistäkin kivaa piilotettuna, joista osasta palkitaan uudella Exotic-aluksella, kunhan ensin kaiken löytää. Zero Hour Exotic -tehtävä on sekin palaava, joten Outbreak Perfected -pulssikivääri on taas saatavilla. Ja kuten Whisper of the Wormissa, on Outbreak Perfected nyt nikkaroitavissa tarjoten vieläkin enemmän mahdollisuuksia yksilöimiselle.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

Pantheon

Entäpä ne kaikkein kovimmat guardianit? Heille on Pantheon. Kyseessä on Raid-pomojen kavalkadi, joka laittaa pelaajan joukkioineen kohtaamaan ne Destiny 2:n kovimmat pomovastukset toisensa perään. Tämä on se todellinen endgame-tekeminen, ja samalla mahtava tapa valmistautua siihen, mitä on edessä kesäkuussa Destiny 2: The Final Shapessa. Mikä olisikaan parempi keino lisätä pelkoa Witnessissä ja sen seuraajissa, kun samalla pelaaja saa tittelikseen Godslayer.

Open Access

Into the Light ei ole se ainoa syy, miksi nyt on paras hetki aloittaa Destiny 2: The Final Shapeen valmistautuminen. Bungie on lisännyt mukaan uuden Open Accessin, jonka avulla niin Destiny 2: Shadowkeep, Destiny 2: Beyond Light ja Destiny 2: The Witch Queen ovat kaikille pelattavissa aina 3. kesäkuuta saakka. Käsiksi pääsee kaikkeen, eli niin tarinatilaan, Exotic-tehtäviin, raideihin, dungeoneihin kuin kaikkeen muuhunkin. Ja kaiken saamansa roinan saa pitää riippumatta siitä, ostaako laajennuksia lopulta itselleen vai ei.

Playstation Plus -tilaajilla on lisäksi mahdollisuus pelata Destiny 2: Lightfallia, jotta tarinasta pääsee kunnolla kärryille.

HQ

Deepsights

Mutta ei siinä vielä kaikki. Bungie tarjoaa päivittäisiä Deepsight-aseita niistä tekemisistä, jotka on lisätty mukaan Destiny 2: Lightfall ja Year 6 -kattauksissa. Jos siis on tähynnyt jotain nikkaroitavissa olevaa asetta, on nyt mahdollisuus se rakentaa. Näin saa sitä parasta aseistusta Witnessiä vastaan Destiny 2: The Final Shapessa.

Nyt on siis se paras aika palata Destiny 2:n pariin. Ota siis peli haltuun ennen kuin Destiny 2: The Final Shape julkaistaan 4. kesäkuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox One:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Luvassa on sellainen taisto Lightista ja Sol Systemistä, että oksat pois.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä