LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

   Paramount+ -sarjat kesän ajaksi

   Kesäloma on aivan nurkan takana. Katsastimme eksklusiivisia sarjoja, jotka voit kokea Paramount+ -palvelun kautta.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Useimmille pelaajille Halo-TV-sarja on luonnollinen ensimmäinen valinta suosikkilistalla. Se toimii aivan kuten videopeli, johon se perustuu. Jen Taylo herättää Cortanan henkiin, kun taas Pablo Schreiber on valittu näyttelemään Master Chiefiä. Vaikka tarina keskittyy edelleen sotaan Covenantin alienrotua vastaan, se eroaa videopelien tarinasta ja on täten uusi kokemus kokeneillekin Halo-faneille. Ja jo ennen sarjan ensi-iltaa, suositun peliuniversumin toinen tuotantokausi on vahvistettu. Olemme innoissamme tästä.

   Monille jokseenkin tuntemattomassa roolissa Jeremy Renner näyttelee Kingstownin kaupunginjohtajaa. Hänet tunnetaan parhaiten Hawkeyen roolistaan. Renner esittää tässä vallanvälittäjä Mike McLuskya, joka yhdessä perheensä kanssa on tämän rikostrillerin keskipisteenä. Hän käsittelee ongelmia Kingstownin kaupungissa, josta puuttuu oikeudenmukaisuus ja jossa korruptio, systemaattinen rasismi ja eriarvoisuus ovat arkipäivää.

   Paramount menee vieläkin synkemmille alueille Why Women Kill -sarjan kanssa, mutta siinä on joitain komediallisia näkökohtia, ja se seuraa eri aikakausina tapahtumia, jotka lopulta johtavat jonkun tappamiseen. Uskottomuus, avioliitto ja muut tappavaan lopputulokseen ketjutetut tapahtumat ovat pääteemana, mutta sarjan aiheissa näkyy paljon monimutkaisuutta jokaisen tuotantokauden aikana. Ohjelmassa on suuria tähtiä, kuten Lucy Liu, mutta myös pienempiä nimiä, esimerkiksi Philip Anthony-Rodriguez, joka oli hahmon äänenä Grand Theft Auto: Vice Cityssä.

   HQ

   Star Trek: Strange New worlds on eräänlainen esiosa, joka sijoittuu alkuperäistä Star Trek -sarjaa edeltäneelle vuosikymmenelle ja seuraa nuorta kapteenia Christopher Pikea USS Enterprisen tähtilaivalla. Sarja, jossa on 60-luvun ohjelmaa muistuttava tapahtumapaikka ja tarina - ja jopa kerrontaa mukaillaan samalla tavalla - se on yhä moderni ja sisältää paljon uusia seikkailuja, joista Trekkie-fanit voivat nauttia.

   Klassisen lännendraaman ja Sons of Anarchyn luoja Taylor Sheridan on luonut sarjan nimeltä 1883, jossa esiintyvät kantrilaulajat Tim McGraw ja Faith Hill. Tämä sarja seuraa Duttonin perhettä, kun he jättävät kotiseutunsa Tennesseessä ja matkaavat länteen Oregonin maan halki. Sarja sisältää paitsi mielenkiintoisen tarinan, myös suuria vierailevia tähtiä, kuten Tom Hanks, Billy Bob Thornton ja Rita Wilson. Ja nyt Taylor Sheridan tekee sarjaa nimeltä 1932 - se on jatkoa 1883-sarjalle ja esiosa alkuperäiselle "Yellowstone"-sarjalle.

   Maahan pudonnut mies on jatkoa vuoden 1976 samannimiselle elokuvalle, jonka pääosissa on David Bowie, perustuen vuoden 1963 romaaniin. Sen pääosissa nähdään useita suuria TV- ja elokuvatähtiä, mukaan lukien Chiwetel Ejiofor alienina sekä Bill Nighy ja Naomie Harris. Jokainen jakso on nimetty David Bowien laulun mukaan, ja seuraamme kokonaisen rodun epätoivoista taistelua, näiden saavuttua Maan päälle yrittääkseen pelastaa koko planeettansa.

   Joten olitpa vain nauttimassa auringosta tai loukussa sisällä sadepäivinä, niin Paramount+ -palvelussa on jotain mistä voit nauttia.   Ladataan seuraavaa sisältöä