Suomi
Gamereactor
artikkelit
PGA Tour 2K23

PGA Tour 2K23:n tulevaisuus

Mitä PGA Tour 2K -sarjalle tapahtuu nyt, kun sillä on kilpailua? Daniel keskusteli HB Studiosin kehittäjien kanssa saadakseen selville tämän ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

PGA Tour 2K (aiemmin The Golf Club) oli pitkään ainoa realistinen golfpeli. Kilpailu on nyt käynnissä, kun Electronic Arts astui näyttämölle EA Sports PGA Tourilla aiemmin tänä vuonna. Keskustelin Josh Muisen kanssa, joka on HB Studiosin luova johtaja, saadakseni selville, kuinka tämä vaikuttaa heidän peliinsä ja mitä voimme odottaa tulevalta.

Gamereactor: Kuinka olette huomioineet EA Sports PGA Tourin tulon näyttämölle, ja mitä se tekee suunnitelmillesi, kun olet nähnyt heidän tuotteensa?

Muise: Kuten aina, keskitymme tekemään PGA Tour 2K23:sta parhaan saatavilla olevan golfsimulaattorin. Kutsumme kilpailuun, ja kaikki mikä lisää tietoisuutta ja kiinnostusta golfiin, on hyväksi kaikille. Tästä huolimatta meillä on useita jännittäviä ominaisuuksia, jotka erottavat PGA Tour 2K23:n muista, mukaan lukien ainutlaatuinen rataeditori, jonka avulla pelaajat ovat luoneet tuhansia mukautettuja kenttiä, joista koko yhteisö voi nauttia. Meillä on myös eksklusiivinen kumppanuus Tiger Woodsin, huippugolfaajan kanssa, jonka tuoman vaikutuksen voi kokea vain pelissämme. Mukana on myös ainutlaatuiset pelattavat golfarit, kuten Michael Jordan, Steph Curry, John Cena, Nadeshot, Barstool Sports Fore Play -miehistö ja paljon muuta.

Tämä on mainos:
PGA Tour 2K23

Teillä on hämmästyttävä rataeditori pelissä, mutta miten on peliin lisättyjen todellisten ratojen tila?

Ensinnäkin Pinehurst numero 2 saapui juuri! Lisäämme peliin myös uusia ja jännittäviä pelattavia golfaajia tulevina kuukausina. Arvostamme tässä kaikkien kärsivällisyyttä. Meidän on käytettävä aikamme varmistaaksemme parhaan laadun jokaiselle väylälle ja pelin uusille lisäyksille.

Tulemmeko koskaan näkemään crossplay-yhteiskuntaa nyt, kun olemme saaneet alustojen välisen ristiinpelaamisen ranked-tilaan? Suurin toive yhteisössä on mahdollisuus liittyä yli kymmeneen yhteisöön, jotta sinun ei tarvitse erota yhdestä liittyäksesi toiseen.

Tämä on mainos:

Olemme innoissamme nähdessämme pelaajien liittyvän useisiin yhteisöihin ja jatkavan PGA Tour 2K -yhteisön kasvattamista! Sitä mietitään tulevaisuutta ajatellen.

PGA Tour 2K23

Olette tehneet hyvää työtä lisäten sisältöä pelattavilla hahmoilla, kuten Steph Currylla, Barstool-kavereilla ja muillakin. Mutta mitä suunnitelmia todellisille golfaajille on lisätty peliin?

PGA Tour 2K23:lle tulee uusia pelattavia ammattilaisia ​​ja julkkisvieraita. En voi vielä vahvistaa kaikkia nimiä, sillä en haluaisi pilata yllätystä!

Viimeinkin uutinen PGA/LIV-fuusiosta julkaistiin. Onko sillä mitään vaikutusta tulevaisuuden suunnitelmiisi, vai onko se enemmänkin seuraavaa peliä ajatellen?

Olemme innoissamme nähdessämme, mitä tämä uutinen merkitsee PGA Tour 2K:lle ja golfille. Sillä välin jatkamme uuden sisällön lisäämistä peliin innostamaan pelaajiamme ja saamaan heidät palaamaan sen pariin yhä uudelleen!

PGA Tour 2K23

Kuten voit huomata, en voinut saada heiltä paljon tietoa tulevaisuudesta, mutta ainakin tiedämme, että joitain päivityksiä on tulossa.

Ketkä ammattilaiset tai julkkikset haluaisit nähdä PGA Tour 2K23:ssa?

Tässä Gamereactorin arvostelu PGA Tour 2K23:sta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Pohja on kunnossa, mutta joidenkin ominaisuuksien osalta työ näyttää olevan edelleen kesken.Ladataan seuraavaa sisältöä