Suomi
Gamereactor
artikkelit

Seitsemän siistiä Gamescom-traileria

Tämänkin vuoden Gamescomissa nähtiin todella vaikuttava trailerijoukko, josta poimimme nyt teille seitsemän mahdollisesti siisteintä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

1. World of Warcraft: Mists of Pandaria

Blizzardilla on tapana tuottaa todella vaikuttavia, elokuvamaisia trailereita ja välianimaatioita, eikä pulju petä tälläkään kertaa. Örkkejä, ihmisiä sekä bambua heiluttavia pandoja todella komeissa maisemissa, mitä muuta voisikaan enää toivoa?

HQ

2. Crysis 3

Tämä on mainos:

Yksi Gamescom-viikon suosikeista traileripuolella oli Crytekin Crysis 3 -traileri, jossa esitellään uutta Hunter-moodia. Predator-elokuvista vahvasti muistuttavissa kohtauksissa nanopukuiset metsästäjät piileskelevät puiden joukossa, odottaen hermostuneiden sotilaiden joukkoa. Tämä nostaa Crysis 3 -kuumeen uusiin astelukuihin.

HQ

3. Remember Me

Yksi viikon mielenkiintoisimmista paljastuksista saattoi hyvinkin olla Capcomin Remember Me. Se kerää yhteen joukon olennaisia scifi-vaikutteita, ja kaappasi näillä oikeutetusti kaikkien huomion osakseen. Odotukset ovat korkealla, syistä jotka ovat nähtävissä tästä trailerista.

Tämä on mainos:
HQ

4. Zombi U

Mitä enemmän materiaalia Zombi U:sta näkee, sitä enemmän siihen haluaisi päästä käsiksi. Ubisoftin eloonjäämiskauhupelin tuore traileri esittelee viisi tärkeää sääntöä epäkuolleiden maihinnoususta selviämiseen. Viitossääntö on näistä suosikkimme.

HQ

5. Tearaway

PS Vitan omistajat pääsivät viimein rentoutumaan, kun Sony ryhtyi panostamaan käsikonsoliin täydellä voimallaan. Tapahtumassa tehtiin monia mahtavia julkistuksia, ja parhaimman vastaanoton näistä sai kenties Tearaway, jonka takaa löytyy Little Big Planet -kehittäjä Media Molecule. Tämä peli voi ajaa ihmiset Vita-ostoksille.

HQ

6. Star Wars 1313

Raaputa hieman Coruscantin galaktisen pääkaupungin pintaa, ja alta paljastuu aivan erilainen puoli Star Warsin maailmasta. Star Wars 1313:a mainostetaan aikuisena versiona suositusta universumista, ja se on kerännyt kohtuullista kiinnostusta osakseen. Jedivoimat loistavat poissaolollaan, ja päähenkilö on palkkionmetsästäjä joka nojaa voiman sijasta vempeleisiin ja käsitykkeihin.

HQ

7. Rabbids Land

Rabbids Land saa pokaalin vuoden herttaisimmasta Gamescom-trailerista. Se on hauska, raikas, ja siinä on selkeä Ubisoft-fiilis.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä