Suomi
Gamereactor
uutiset
Wipeout 2048

Sony ajaa alas Wipeout-studion

Studio Liverpool sulkee ovensa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony sulkee Wipeout-sarjasta tunnetun Studio Liverpoolin. Asian toivat julki studion työntekijät Twitterissä. Sony vahvisti CVG:lle, että studion sulkeminen on osa laajempaa peliosaston uudelleenjärjestelystä, mutta työntekijöille etsitään uusia paikkoja Sonyn sisältä.

Studio Liverpoolin viimeiseksi peliksi jää helmikuussa PS Vitalle julkaistu Wipeout 2048. Työn alla oli tiettävästi uusi osa PS4:lle.

Kyse on yhdestä Englannin vanhimmista pelistudioista. Se aloitti toimintansa jo vuonna 1984 Psygnosis-nimellä ja on toiminut vuosien varrella niin kehittäjänä kuin julkaisijanakin.

Psygnosiksen julkaisemiin peleihin lukeutuvat muun muassa Lemmings, Shadow of the Beast ja Destruction Derby. 2000-luvulla studio erikoistui ajopelien kehitykseen ja tuotti Sonyn Formula 1 -pelisarjaa ennen paluuta Wipeoutin ruoriin Playstation 3:lla.

Wipeout 2048

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Wipeout 2048Score

Wipeout 2048

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Futuristinen kaahailu on hieman vähemmän futuristista PS Vitalla. Loppupeleissä hurvittelu kuitenkin viihdyttää.

1
Sony ajaa alas Wipeout-studion

Sony ajaa alas Wipeout-studion

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Englannin vanhimpiin ja maineikkaimpiin pelistudioihin kuuluva Studio Liverpool - entinen Psygnosis - suljetaan. Wipeout 2048 jää studion joutsenlauluksi.

0
Wipeout 2048

Wipeout 2048

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Wipeout lukeutuu Unchartedin tavoin NGP:n lippulaivapeleihin. Testasimme uutta kaahailua Sonyn ennakkotapahtumassa.Ladataan seuraavaa sisältöä