Suomi
Gamereactor
Videos
Saints Row
HQ

GRTV News - Saints Row's developer studio is being shut down

GRTV News - Saints Row's developer studio is being shut down

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme viikon päätteeksi puhumme jostain, mitä en todellakaan odottanut olevan puhumaan tänään, ja se on melko suuren ja pitkäaikaisen kehittäjän lopettaminen."

"joka on Volition. Volition antoi meille viimeksi Saints Row rebootin.
joka tuli ulos, ei menestynyt erityisen hyvin, oli tavallaan virheellinen monilla erilaisilla virheitä ja muuta, ja se johti siihen, että Volition antoi paljon lupauksia siitä, että me aiomme...
saamme pelin takaisin siihen tilaan, jonka alun perin lupasimme, kun aloitimme kehityksen. Mitä he ovat julkaisseet paljon erilaisia korjauksia ja päivityksiä ja sisältöpudotuksia ja muuta sellaista..."

"tukeakseen peliä. Mutta näyttää siltä, että emoyhtiö, joka omistaa Volitionin, Embracer, ei ole erityisen huolissaan siitä, koska he ovat nyt päättäneet sulkea sen eli Volition lakkaa olemasta. Näin ollen jatketaan uutisten parissa.
Saints Row -kehitysstudio lopetetaan. Volition oli aikoinaan yksi monista yrityksistä, jotka ovat tuhon partaalla, kun THQ Nordic hakeutui konkurssiin vuonna 2012, mutta Koch Media, joka nykyään tunnetaan nimellä PlayOn, pelasti heidät. Sen jälkeen kehittäjät yhdistettiin Saints Row -sarjan kanssa."

"kun Embracer Group osti Kochin viisi vuotta myöhemmin. Tämän tuloksena syntyi viime vuonna Saints Row uudelleenkäynnistys. Jälleen kerran ruotsalaisen emoyhtiön mukaan se ei vastannut odotuksia. Sen lisäksi Embracer vahvisti sulkevansa monia studioita sen jälkeen, kun se oli tehnyt sopimuksen Saudi-Arabian kanssa.
Public Investment Fundin kanssa kariutui ja oli vain ajan kysymys, milloin tämän illan ilmoitus tulisi."

"Volitionin kehittäjät ovat vahvistaneet, että Embracer Group lopettaa studion toiminnan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että studiosta tuli lopulta 30 vuotta vanha ja yli 200 kehittäjien on aloitettava työnhaku huomenna, joten onnea kaikille. Katsotaan, onko tämä klo saa ainakin useammat ihmiset lunastamaan Saints Row'n osana syyskuun PlayStation Plus Essential -palvelua."

"Games ja sen myötä näyttää Embracer Groupille, onko franchising-sarjaan vielä kiinnostusta vai ei.
On melko epätavallista, että Embracer mitä todennäköisimmin teki sopimuksen Sonyn ja PlayStationin kanssa.
Saints Row'n tuomisesta kyseiseen palveluun ja sitten juuri ennen pelin julkaisua siinä osana kuukausittaista tarjousta, he lopettivat pelin kehittäjän."

"Myös välittömästi voimaan. Ei ole mitään, ei ole mitään sellaista, että me aiomme sulkea - Volitionia vuoden loppuun mennessä. Se on poissa. Volition on poissa. Se on suljettu. Joten kyllä paljon peliteollisuus on aika raadollinen paikka toisinaan...
ja tämä on vain seuraava esimerkki siitä. Volition ei ole ollut erityisen poikkeuksellinen tuotteidensa kanssa vuosien varrella ja kyllä uusin Saints Row on viimeisin esimerkki siitä, mutta silti on todella järkyttävää nähdä niin monia..."

"kehittäjiä ja niin monia yksilöitä työttömänä ja joutuvat etsimään uusia työpaikkoja nyt kun Embracer on päättänyt olla menemättä pidemmälle tämän kehittäjän kanssa, mutta tiedättehän taas, että Embracer teki...
että he aikovat sulkea studiot sen jälkeen, kun kauppa kariutui, joten Volition on ollut se...
ensimmäisenä purra luoteihin ja epäilemättä tulee lisää kehittäjien sulkemisia lähiaikoina, no..."

"muutaman, no tulevina vuosina, joten odottakaa muitakin tämän kaltaisia uutisia.
ja epäilemättä melko vaikea sulattaa, mutta kyllä se on kaikki aika meillä on tänään GRTV-uutisten jaksossa. Palaamme maanantaina seuraavaan jaksoon, koska aiomme...
viikonloppuun, joten toivottavasti nautitte lopusta perjantaista. Nauttikaa viikonlopusta ja Muuten nähdään seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää