Suomi
Gamereactor
Videos
The Witcher: Sirens of The Deep
HQ

GRTV News - Geralt palaa Netflixiin The Witcher: Sirens of The Deep

Doug Cockle ilmaisee hahmon jälleen.

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja aloitamme puhumalla hieman yhdestä suuresta ilmoituksesta.
joka tapahtui viikonloppuna osana Netflixin Geeked-viikkoa. Koska siellä oli erilaisia trailereita esiteltiin ja erilaisia pelejä, joiden ilmoitettiin olevan tulossa palveluun."

"Mutta yksi näistä ilmoituksista, joka todella kiinnitti huomioni, oli yksi, joka ei olisi mikään epäilemättä todella kiinnostaa Witcher-yhteisöä. Koska Doug Cockle, mies, joka ääninäyttelee Geraltia...
CD Projekt Redin pelisarjassa, tai on aiemmin ollut Geraltin äänenä siinä. Emme ole aivan varmoja, onko Geralt tulee olemaan mukana tulevissa vai ei, mutta se on eri asia. Doug Cockle palaa ääneksi Geraltille tulevaan animesarjaan The Witcher Sirensiin of the Deep. Sukelletaan siis sisään ja katsotaan, mitä tämä tulee olemaan."

"Geralt palaa Netflixiin The Witcher Sirens of the Deep -elokuvassa ja hänen äänensä antaa Doug Cockle, sama tyyppi, jonka tunnemme The Witcher 3 Wild Huntista. Monet haluavat ajatella, että Henry Cavill syntyi olemaan Geralt of Rivia Netflixin The Witcher -sarjassa. Niinpä fanit olivat raivoissaan kun Cavill ilmoitti jättävänsä sarjan kolmannen kauden päätyttyä aiemmin tänä vuonna."

"vuosi. Olemme vielä kaukana siitä, että näemme Liam Hemsworthin korvaavan hänet neljännellä kaudella, mutta saamme tosiaan kuulla tutun Geraltin ennen sitä. Netflix on paljastanut uuden animaatioelokuvan nimeltä The Witcher Sirens of the Deep. Kyseessä on sovitus The Witcherin novellista A Little Sacrifice, eli seuraamme Geralt of Riviaa."

"Häntä ei kuitenkaan äänestä Henry Cavill tai Liam Hemsworth, vaan Doug Cockle.
Tuo mies ääninäyttelee Geraltia The Witcher 3 Wild Huntissa, jos et tiennyt. Se on tavallaan hassua, että Anya Chalotra ja Joey Beatty saavat elokuvan pysymään uskollisena tv-sarjalle...
uusimalla roolinsa Yenneferinä ja Jaskierina. Yksi syy tähän on se."

"The Sirens of the Deep sijoittuu sarjan viidennen ja kuudennen jakson väliin.
ensimmäisen kauden välillä. Olemme saaneet kaksi traileria, jotka antavat meille esimakua siitä, mitä odottaa, kun elokuva tulee Netflixiin loppuvuodesta 2024, ja näyttää siltä, että Studio Mir on valmis toimittamaan toisenkin suuren seikkailun. Jos haluat tutustua trailereihin, voit tehdä niin. En aio toistamaan niitä tässä, mutta ne ovat alle kahden minuutin pituisia, joten ne ovat eivät ole niin pitkiä. Mutta kyllä, Doug Cockle on palannut ja äänenä Geralt."

"Joten kyllä, emme oikeastaan tiedä milloin tämä elokuva debytoi Netflixissä. Me vain...
kerrotaan loppuvuodesta 2024, joten se voi olla vielä vuoden päässä. Mutta kun se saapuu, Doug Cockle tulee jälleen kerran ääninäyttelemään Geraltia, mikä epäilemättä tulee kiinnostamaan monia pelisarjan faneja, jotka rakastavat Cocklen karheaa ääntä."

"niin ikoniseksi vuosien varrella. Kun tiedämme lisää tästä elokuvasta, pidämme teidät ajan tasalla.
päivitetty. Kuten Eric sanoo, se perustuu novelliin, joka oli toisessa kirjassa ennen kuin tärkeimmät tapahtumat alkavat tapahtua. Se on vain luvun mittainen, oikeastaan lyhyt tarina, mutta epäilemättä saamme nähdä tämän tutkittavan syvällisemmin..."

"tässä tulevassa anime-elokuvassa. Mutta kyllä, kun tiedämme siitä enemmän, me varmasti pitämään teidät ajan tasalla. Ja muuten, palaamme nyt huomenna, ehkä, ensi vuonna...
Viikon tv-uutiset. Saa nähdä. Kuka tietää? Muuten nähdään seuraavassa.
Toivottavasti nautitte maanantain loppupäivästä ja nähdään sitten seuraavalla kerralla."

"Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää