Suomi
Gamereactor
Videos
Avatar: Frontiers of Pandora
HQ

GRTV News - Avatar: Frontiers of Pandora paljastaa tarinan laajennukset

Ne julkaistaan ensi vuonna osana Season Passia.

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme luultavasti tavallaan viimeisestä suuresta julkaisusta, joka ilmestyy myöhemmin.
tänä vuonna, ja se on Avatar Frontiers of Pandora. Aivan hiljattain peli oli ilmoitettiin kultaa, tai pitäisi sanoa, että se on kultaa, mikä tarkoittaa, että se on periaatteessa kehitys on valmis ja se on valmis julkaisuun, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi realistisesti ellei jotain todella dramaattista tapahtuisi ehdottomasti julkaisu joulukuun alussa, kuten odotamme, ja koska näin on, Ubisoft on nyt puhunut siitä, mitä tulee mitä tälle nimikkeelle tapahtuu julkaisun jälkeen, mukaan lukien, että sitä laajennetaan tarinallisilla lisäosilla..."

"joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan sitä. Avatar Frontiers of Pandoran tarina paljastuu laajennukset kausipassissa. Ubisoft työskentelee paljon nopeammin kuin James Cameron, mutta kuulostaa siltä, että että saamme tavata elokuvien hahmoja vuonna 2024. Eilen Massive Entertainment kertoi meille, että Avatar Frontiers of Pandora oli saavuttanut kultaisen arvon ja sen myötä valmis julkaisemaan 7. joulukuuta. Useimmat kehittäjät ja julkaisijat keskittyisivät siis siihen."

"mutta Ubisoft seuraa tavanomaista polkuaan paljastamalla, mitä on tulossa julkaisun jälkeen. Tämän illan traileri näyttää, mitä saamme ostamalla Avatar Frontiers of Pandoran kausipassin. Tämä sisältää lisätehtävän julkaisupäivänä, tarinalaajennuksen nimeltä Skybreaker kesällä saapuu ensi vuonna ja toinen tarinalaajennus nimeltään Secrets of the Spires ensi syksynä."

"Molemmat laajennukset vievät meidät uusille alueille taistelemaan RDA:ta vastaan ja jopa tapaamaan, miltä kuulostaa hahmoja elokuvista. Saamme myös tavanomaiset erikoisvarusteet ja erikoisvarusteet setin ja erikoiskosmetiikkaa Bansheellemme. Joten kyllä, useita DLC:tä. Joten kyllä, jos olet ollut Odotat innolla, että pääset Pandoraan elämään ja kokemaan..."

"mitä on olla Na'vi, niin matkasi on vasta alussa, kun Avatar - Frontiers of Pandora käynnistyy 7. joulukuuta, koska meillä on nämä useat tarina laajennuksia on tulossa tulevaisuudessa. Joten jälleen kerran, jos ostat kausikortin, et ainoastaan saa pääset käsiksi näihin tarinan lisälaajennuksiin, kun ne ilmestyvät kesällä ja syksyllä..."

"ensi vuonna tai ensi vuoden syksyllä, mutta saat myös pääsyn erityiseen tehtävään julkaisupäivänä - myös. Joten kyllä vain vähän ylimääräistä nautittavaksi pelin kanssa, kun se debytoi. Mutta muuten kyllä, kuten Eric sanoo, meille esitellään elokuvien hahmoja elokuvassa näissä tarinan laajennuksissa, joten en ole varma, keitä he ovat. Epäilemättä jotkut isommat hahmoja ei todennäköisesti käytetä, mutta joitakin enemmän joitakin enemmän tavallaan tukevat näyttelijöitä, ehkä he ovat mukana tarinalaajennuksissa. Mutta joka tapauksessa, kun me tiedämme tästä lisää, pidämme teidät ajan tasalla. Olemme valmistautumassa ja lähestymme yhä lähempänä Avatar Frontiers of Pandoran julkaisua, joten odotamme katsausta."

"myös siitä julkaisun aikoihin. Siihen asti meillä ei ole muuta aikaa...
GRTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa, joten kiitos kaikille katsojille, ja nähdään taas seuraavassa jaksossa, joka on huomenna. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää