Suomi
Gamereactor
Videos
The Last of Us: Part II Remastered
HQ

GRTV News - The Last of Us: Part II Remastered announced

GRTV News - The Last of Us: Part II Remastered announced

Audio transcriptions

"Hyvää huomenta kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen GRTV-uutisviikkoon.
Tänään aloitamme tarkastelemalla suurta ilmoitusta, joka tapahtui...
itse asiassa perjantain lopussa. Se oli todella myöhään perjantaina, kun tämä vahvistettiin virallisesti - vuodon jälkeen itse asiassa siksi se oli niin myöhään perjantaina, koska se oli tavallaan kuin se vuoti ja sitten Sony ajatteli, että hitot siitä, tehdään se varsinainen julkistus ja se koskee The Last of Us Part 2 Remasteredia. Olemme kuulleet huhuja tästä pelistä jo jonkin aikaa ja nyt se on vahvistettu, joten tiedämme tavallaan, miten se tulee olemaan mutta tiedämme, että se on tulossa PS5:lle ja että se tulee olemaan tammikuussa, joten sukelletaanpa siihen. The Last of Us Part 2 Remastered on tulossa PS5:lle tammikuussa. Naughty Dogin mestariteos tulee olemaan kauniimpi, paremman kuuloinen, parannettuja DualSense-toimintoja, lisää roguelike-tilan ja paljon muuta. Lähes vuosi on kulunut siitä, kun uskottavat huhut The Last of Us Part 2:n tulosta PlayStation 5:lle ja PC:lle alkoivat tehdä kierroksilla. Olemme saaneet lisää erittäin vahvoja viitteitä tästä sekä kerran että kahdesti sen jälkeen, mutta kolmas kerta on viehätys. Naughty Dog vahvistaa, että The Lastiksi kutsuttu of Us Part 2 Remastered julkaistaan PS5:lle 19. tammikuuta. Olen kuullut usealta lähteistä yhtiöltä, että PC-versio tulee vuoden 2024 puolivälissä. He sanovat haluavansa osa 2:n menestyy PC:llä paljon paremmin kuin The Last of Us Part 1 ensimmäisinä kuukausina, mutta lehdistössä tiedotteessa ei mainita tästä mitään. Mitä uutta The Last of Us Part 2 Remasteredissa sitten on?
No se on ilmeisesti entistäkin kauniimpi, hyödyntää PS5:n parannettuja ääniominaisuuksia..."

"ja nopeammat latausajat, mutta Naughty Dogilla on myös muita vähemmän odotettuja herkkuja hihassaan.
Yllättävin on roguelike-tila nimeltä No Return. Pääsemme valitsemaan monien eri hahmoja, joilla on ainutlaatuiset kyvyt, ennen kuin pääsemme Hadesin kaltaiseen maailmaan, jossa eri polut johtavat erilaisiin satunnaisiin kohtaamisiin ja alueisiin. Tämä palkitsee meidät uusilla hahmoilla nahkoja ja muita hienoja juttuja. Tämän lisäksi voimme tutkia alueita, jotka eivät päässeet mukaan lopulliseen peliin, uutta kulissien takaista kuvamateriaalia ja selostusta, uusi kitaran vapaapelitila, Gustavo viittasi, uusia nahkoja, vielä enemmän saavutettavuusvaihtoehtoja, speedrun-tila ja muutamia muita asioita. Ja on turvallista sanoa, että sinunlaisesi pelaa The Last of Us Part 2:n läpi..."

"uudelleen tammikuussa. Etenkin, koska ne meistä, jotka omistavat alkuperäisen, voivat päivittää remasteriin 10 dollarilla ja tuoda tallennustiedostomme mukanamme.
Mielestäni tuo viimeinen kohta on tavallaan aika jännittävä, koska The Last of Us Part 1, joka oli ikään kuin The Last of Usin täysremake, oli täyshintainen tuote."

"Mikä mielestäni jossain määrin tuntui tavallaan hieman ahneelta. Ja sitten tulee tämä ilmoitus joka on remasterointi pelistä, joka ei oikeastaan ole kovinkaan vanha eikä luultavasti tarvitse remasterointia.
remasterointia ollenkaan. Mutta se on nyt PS5-peli ja kuten tuossa uutisessa mainitaan, jos sinulla on Last of Us Part 2 PlayStation 4:llä, voit päivittää tähän PlayStation 5 -versioon saadaksesi kaiken sen."

"lisämateriaalin, roguelike-tilan, kitaran vapaapelin, lisäkohtauksia ja kaiken muun...
hyvyyttä. Voit tehdä sen vain 10 punnan tai 10 dollarin lisämaksulla. Oletan, että se maksaa 10 puntaa...
eli 10 puntaa euroina ja dollareina, mutta saamme siitä lisää tietoa varmaan tulevaisuudessa.
Joka tapauksessa se on tulossa pian, se on tulossa 19. tammikuuta, joten se tulee olemaan yksi niistä..."

"jotka aloittavat vuoden 2024. Tammikuu 2024 näyttää jo nyt varsin mielenkiintoiselta, tiedättehän, että meillä on...
uusi Prince of Persia-peli Tekken 8, The Last of Us Part 2 remasteroituna nyt, joten siellä on muutama erilaisia asioita, joita odottaa uuden vuoden alkaessa. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän The Last of Us Part 2 remasteroidusta, pidämme teidät varmasti ajan tasalla ja ajan tasalla ja muuten olemme takaisin huomenna nyt seuraavalla GRTV:n viikon uutisella. Joten siihen asti toivottavasti nautitte lopusta teidän Maanantaina nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää