Suomi
Gamereactor
Videos
Destiny 2: The Final Shape
HQ

GRTV News - Destiny 2: The Final Shape officially delayed to June

GRTV News - Destiny 2: The Final Shape officially delayed to June

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme aloitamme päivän puhumalla hieman virallisesta viivästyksestä, joka on nyt vahvistettu.
koska muutama kuukausi sitten, tai ehkä enemmänkin muutama viikko sitten, julkaistiin raportti, jonka mukaan - Destiny 2 The Final Shape viivästyisi monen muun asian keskellä, joka oli mainittiin Bungiesta koskien tapaa, jolla käytäntöjä pidetään yhtiössä ja irtisanomisia ja kaikkea muuta sellaista. Mutta joo, seuraava iso laajennus, Light and the Lightin viimeinen osa ja Darkness-saagan odotettiin viivästyvän ja siirtyvän kesäkuulle, mutta sitä ei koskaan virallisesti tehty."

"vahvistettu, mutta nyt se on vahvistettu. Joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan tätä uutista.
Destiny 2 The Final Shape viivästyy virallisesti kesäkuuhun. Bungie haluaa toimittaa suurimman, ison ja rohkeamman visionsa, jonka toivomme jäävän mieleen ja jota tullaan kunnioittamaan vuosikausia.
tulevina vuosina. Kun Bloombergin Jason Schreier uutisoi Bungien irtisanomisista viime kuussa, hän totesi, että väitti myös, että Destiny 2:n tuleva The Final Shape -laajennus oli lykätty helmikuun 27. päivään."

"Kesäkuu. Lomautukset vahvistettiin pian sen jälkeen, mutta studio ei ollut yhtä puhelias väitetystä viivästymisestä. Siihen on ilmeisesti syynsä. Bungie vahvistaa vihdoin, että Destiny 2 The Final Shape on viivästynyt kesäkuun 4. päivään. Virallinen perustelu on, että he tarvitsevat enemmän aikaa tulla juuri sellaiseksi kuin haluamme sen olevan, ja jotta voimme toteuttaa entistäkin suuremman ja rohkeamman vision, jonka toivomme olevan muistetaan ja sitä vaalitaan tulevina vuosina. Mielenkiintoista tässä on se, että Tämä tarkoittaa, että Toivon kausi on pitkä, eikä se lopu..."

"kolmen kuukauden kuluttua, kuten olemme tottuneet odottamaan Destiny 2:n kausilta. Mutta Bungie on keksinyt keinon, ratkaisun tähän, koska he ovat ilmoittaneet, että tulee olemaan eräänlainen ylimääräinen, pienempi kausi, joka ajoittuu...
Season of the Wishin ja The Final Shapen väliin. Se on kahden kuukauden sisältöpäivitys."

"pelaajille huhtikuusta alkaen. Se ei siis välttämättä ole kokonainen kausi, mutta se tarkoittaa, että...
voimme odottaa, että niiden välissä ilmestyy hieman lisää Destiny 2 -sisältöä, näiden kahden ikkunan välillä. Tarkoittaen sitä pitkää taukoa Season of the Wishin alkamisen välillä, joka alkaa tänään, uskokaa tai älkää, ja The Final Shape, joka ilmestyy kesäkuussa, se ei tule olemaan niin tasainen loppupuolella, koska se on Destiny 2:n kausien tapaan on tapana toimia. Niissä on paljon sisältöä ja sitten loppua kohden ei tapahdu mitään. Se on paljon kierrätettyä sisältöä, kunnes uudet jutut alkavat debytoida. Joten kyllä, Season of the Wish tulee on käynnissä marraskuun lopusta, eli tästä päivästä alkaen, luultavasti helmikuun lopulle asti. Ja sitten huhti-toukokuussa saamme tämän ylimääräisen sisällönerän, joka vie - meidät The Final Shapeen, jossa on, no, kausittainen formaatti yksi laitetaan käyttöön koska he siirtyvät toisenlaiseen konseptiin. Ja sitten samoin, me saamme myös tämäkin laajennus. Siinä on siis suunnitelma siitä, mitä Destiny 2:n kanssa tapahtuu..."

"en halua sanoa lähitulevaisuudessa, koska katsomme tavallaan kahdeksan kuukauden päästä tässä vaiheessa. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän tästä kaikesta, me varmasti kerromme pidämme teidät ajan tasalla. Ne, jotka pelaavat Season of the Wishia, saavat epäilemättä runsaasti teaseriaa ja vihjeitä siitä, miltä Destiny 2:n tulevaisuus näyttää, mukaan lukien The Final Shape. Joten varmista, että sukeltaa takaisin peliin katsomaan kaiken tämän. Mutta muuten, kyllä, tämä on kaikki aika, jonka olemme saaneet GRTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa, mutta palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon."

"Toivottavasti nautitte tiistain loppupäivästä, ja nähdään seuraavassa jaksossa.
Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää