Suomi
Gamereactor
Videos
Baldur's Gate III
HQ

GRTV News - Baldur's Gate III topped 2023 Steam revenue charts

GRTV News - Baldur's Gate III topped 2023 Steam revenue charts

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme jostain, no, periaatteessa puhumme viime vuodesta.
katsaus. Koska uusi raportti on julkaistu ja se on antanut meille vilkaisun huippupeleistä..."

"vuonna 2023 liikevaihdon kannalta. Ei siis myydyissä yksiköissä, ei mitään sellaista, vaan siinä, kuinka paljon rahaa...
se on tuottanut enemmän kuin varsinainen myynti. Yllättäen, tai pikemminkin yllätyksettömästi, on yksi peli, - joka jää pois joukosta, ja se on tietenkin Baldur's Gate 3. Sen lisäksi, että sillä on hyvin erittäin vaikuttava vuosi kriittisessä mielessä, palkintomielessä, peli myös keräsi rahaa kasoittain rahaa Larianille. Joten sukelletaanpa sisään ja tarkastellaan näitä tietoja."

"Baldur's Gate 3 tienasi Steamissa enemmän rahaa vuonna 2023 kuin Hogwarts Legacy ja Starfield Yhdistettynä. Larianin roolipeli oli todella ehdoton titaani. Vuosi 2023 oli todella Baldur's Gaten vuosi.
Gate 3. Sen lisäksi, että Larianin roolipeli on saanut kaikenlaisia palkintoja, se on ollut myös liikevaihdoltaan jättiläinen.
ja tuottanut kehittäjälle kasoittain rahaa."

"Vaikka BG3:n jo tuottaman rahan määrä on epäselvä, hiljattain julkaistu raportti Video Game Insightsilta, erityisesti yhtiön Global PC Market -raportti vuodelle 2024, olemme saaneet käsityksen siitä, kuinka hyvin BG3 pärjäsi Steamissa. Raportissa todetaan, että BG3 onnistui keräämään 657 miljoonan dollarin tulot vuonna 2023. Vertailun vuoksi Tylypahkan Legacy oli vuoden toiseksi suurin peli tällä mittarilla, ja se onnistui saavuttamaan 341 miljoonan dollarin huipun, Starfieldin ollessa kolmantena 235 miljoonalla dollarilla. Tämä tarkoittaa, että BG3 tuotti vuonna 2023 enemmän liikevaihtoa kuin Tylypahkan Legacy ja Starfield Combined viime vuonna. Ja todella mielenkiintoista on se, että se tuotti melkein enemmän rahaa kuin neljäs peli kun ne kaikki yhdistetään. Raportissa todetaan, että BG3 onnistui kerryttämään ... Muuten raportti näyttää myös 10 suurinta peliä tulojen kannalta ja kun taas monet ovat varsin odotettuja, listan joukossa on myös yllätyksiä. Eli Resident Evil 4, tämä on neljäs peli, tuotti 159 miljoonaa dollaria, mikä kun lisätään Tylypahkan perintöön..."

"ja Starfieldin tulot, se on vajaat 700 miljoonaa dollaria. Joten kyllä, BG3 vei melkein kaikki kolme. Sons of the Forest sijoittuu viidenneksi 116 miljoonalla dollarilla, Armored Corps...
Six Fires of Rubicon on kuudentena 87 miljoonalla dollarilla, EA Sports FC 24 on seitsemäntenä 81 miljoonalla dollarilla, Star Wars Jedi Survivor on kahdeksantena 68 miljoonalla dollarilla, sitten tulee indie-sensaatio Lethal Company yhdeksäntenä 52 miljoonalla dollarilla, ennen Cities Skylines 2:ta kymmenentenä 50 miljoonalla dollarilla. Katse eteenpäin 2024, saamme myös vilauksen siitä, mitä Steam-yhteisö pitää odotetuimpana pelinä."

"Enshrouded johtaa joukkoa ja Unrecalled, Darker and Darker, The First Descendant, Dragon's Dogma 2, Hades 2 ja muut muodostavat tämän listan.
Baldur's Gate 3 on siis mielenkiintoinen, koska se oli sensaatio paitsi kriitikoiden ja fanien keskuudessa, ihmiset todella rakastavat tätä peliä, eikä se ole olipa kenelle tahansa, kaikilla oli niin paljon hyvää puhuttavaa ja puhuttavaa."

"sanoa tästä tittelistä. Ja kaiken lisäksi peli oli valtava menestys tulotason mielessä. Ja jälleen kerran, puhumme tässä vain Steamista. Lähelle, no, hieman yli kaksi kolmasosaa miljardista dollarista pelkästään Steamissa, ja kun ajatellaan myös, että sitä, että Baldur's Gate 3 julkaistiin myös Xbox Series -konsoleilla ja PS5:llä, PS5:llä sai myös julkaisun vain kuukausi PC-julkaisun jälkeen, eli luultavasti myös erittäin suuri mahdollisuus, että PS5-versio veti Larianillekin melko paljon myyntiä."

"Ei yllättäisi, jos sanoisin, että Baldur's Gate 3 tienasi yli miljardi dollaria viime vuonna mutta meillä ei ole täyttä tietoa konsolimyynneistä eikä mistään muustakaan PC:n alustoista, joilla peli lopulta debytoi. Joten jos se tieto joskus tulee ulos, on Larianin tehtävä tehdä siitä virallista. Pidämme teidät varmasti ajan tasalla ja päivitetty. Mutta muuten tärkein asia, joka tästä on otettava, on se, että Baldur's Gate 3, no, Vuosi 2023 oli Baldur's Gate 3:n vuosi, sanotaanko näin. Mutta kyllä, se on kaikki aika mitä meillä on."

"GRTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa. Palaamme huomenna seuraavaan jaksoon.
Siihen asti toivottavasti nautitte tiistainne loppuajasta, ja nähdään taas toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää