Suomi
Gamereactor
Videos
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
HQ

GRTV News - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl launches in September

GRTV News - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl launches in September

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään aiomme mennä puhumme tiedotteesta, joka itse asiassa tehtiin eilen päivän päätteeksi, mutta - se on kuitenkin suuri. Nyt tänään, tämä viikko tulee olemaan melkoinen, - Xbox Newsille, koska huomenna meillä on Developer Direct, jossa saamme tietoa - monista peleistä, kuten Indiana Jonesista, jonka vahvistettiin ilmestyvän - joskus tänä vuonna. Mutta emme puhu nyt siitä, vaan me puhumme puhumme toisesta pelistä, joka on melko läheisesti sidoksissa Xboxiin huolimatta siitä, että - että se ei ole Xboxin julkaisema tai Xbox Game Studiosin kehittämä..."

"ja kyseinen peli on S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl. Syy miksi olemme puhumme siitä, koska GSC Game World, tämän pelin kehittäjä, joka on ukrainalaisen studio, joka on joutunut massiivisesti siirtymään maassa meneillään olevan konfliktin vuoksi, on päättänyt, että antaa meille tarkan päivämäärän, milloin se tulee. Se on teknisesti viivästys, koska meille kerrottiin aiemmin, että se tulisi vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä."

"mutta tiedämme tarkan päivämäärän, milloin peli on tulossa...
joten sukelletaanpa sisään ja tsekataan tämä. S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl ilmestyy.
syyskuussa, mutta se tulee silti Game Passiin ensimmäisenä päivänä. Useiden viivästysten jälkeen Venäjän Ukrainan vastaisen sodan jälkeen GSC Game World kertoi, että S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl julkaistaisiin vuoden 2024 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Nyt he ovat vihdoin julkaissut videon, jossa paljastetaan virallinen julkaisupäivä, ja käy ilmi, että me tulemme joutua odottamaan hieman kauemmin. Lyhyt video päättyy paljastukseen, että S.T.A.L.K.E.R. 2:n Heart of Chernobyl saa ensi-iltansa 5. syyskuuta PC:lle ja Xbox S- ja X-sarjoille, mukana myös Game Passin mukana. Vaikka on surullista nähdä tämän pelin viivästyvän jälleen kerran, ei voi kiistää, etteikö että GSC Game Worldilla on parempi tekosyy kuin useimmilla muilla, sillä he ovat kirjaimellisesti kärsineet järjettömästä sodasta. Ja kyllä, voitte katsoa uuden trailerin täältä, se antaa meille hyvin lyhyen välähdyksen pelistä. Mutta itse traileri ei ole se tärkein asia."

"vaan tämä kohta tässä, 5. syyskuuta 2024.
Joten kyllä, S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl tulee hieman myöhemmin kuin...
odotettavissa. Se tulee tavallaan valtaamaan sen julkaisuikkunan, jonka Starfield vei viimeksi Xboxille. Eli voi sanoa, että heillä on paljon, he panevat paljon toivoa..."

"että tästä pelistä tulee heille melko merkittävä. Koska se on ensimmäinen julkaisupäivä Game Passissa ja kaikkea muuta hyvää. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän tästä pelistä.
pidämme teidät ajan tasalla. Viimeinen tilaisuus tutustua S.T.A.L.K.E.R:ään.
2 Heart of Chernobyl oli taas elokuussa Gamescomilla. Alberto pääsi tarkistamaan sen, yksi espanjalaisista toimittajistamme, ja hänellä oli hyvin ristiriitaisia mielipiteitä siitä, se ei tuntunut ihan sopivalta siltä, miltä hän olisi halunnut sen tuntuvan. Joten toivottavasti peliä on parannettu huomattavasti sen jälkeen."

"sitten. Minua taas henkilökohtaisesti ei haittaa viiveilmoitukset muutenkaan. Minusta jos peli on ei ole valmis, sitä ei julkaista. Se on vain pohjimmiltaan oikein kuluttajien kannalta.
Ja GSC Game World, kuten puhuimme aiemmin, on yksi parhaista syistä, no...
ei yksi parhaista, mutta yksi rehellisimmistä syistä viivästyttää peliään, koska koska Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti on aiheuttanut heille valtavasti ongelmia..."

"ja Venäjän välillä. Joten toivottavasti he pitävät kiinni tästä julkaisupäivästä. Jos he eivät pidä, ei ole mitään valtavaa juttu oikeastaan. Peli ilmestyy lopulta ja olen varma, että kun se ilmestyy, se tulee on huomattavasti parempi kuin demo, jota saimme testata Gamescomilla elokuussa 2023.
Mutta kyllä, siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämänpäiväiseen GRTV-uutisten jaksoon. Palaamme takaisin huomenna viikon seuraavan jakson kanssa, joten toivottavasti nautitte siihen asti loppuajasta..."

"keskiviikkoa, nauttikaa loppupäivästä, ja kyllä, nähdään seuraavassa jaksossa. Take huolenpitoa kaikille."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää