Suomi
Gamereactor
Videos
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
HQ

GRTV News - Embracer is selling Saber Interactive

GRTV News - Embracer is selling Saber Interactive

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tämä on viikon viimeinen jakso, ja jatkamme tavallaan tätä jatkuvaa trendiä, joka meillä on ollut koko tämän viikon ajan lomautuksista.
Tämä ei välttämättä koske irtisanomisia, mutta se on samantyyppinen. Embracer Group on valtava kustantaja, aivan valtava kustantaja, joka näyttää..."

"He kävivät läpi vaihetta noin, no muutama vuosi sitten, jolloin he ostivat kaiken ja yrittivät todella konsolidoida alaa.
Mutta ilmeisesti ala on muuttunut hieman ja näemme, että monet näistä suurista kustantajista joutuvat myymään tavaroita tai vähentämään tiimiensä kokoa, jotta he voisivat selviytyä taloudellisesti.
Embracer Group on periaatteessa myynyt ihmisiä ja lopettanut studioita vasemmalle ja oikealle. Olemme nähneet tämän viime aikoina sellaisten yhtiöiden kuin Volitionin, Saints Row -kehittäjän, kohdalla."

"Se on suljettu kokonaan sen jälkeen, kun Saints Row -rebootti ei ollutkaan aivan odotusten mukainen.
Nyt Embracer on myymässä Knights of the Old Republicin uusintaversion kehittäjää, Saber Interactivea. Heidät aiotaan myydä pois ruotsalaisesta emoyhtiöstä.
Herättää kysymyksen, mitä Knights of the Old Republicin remaken kanssa tapahtuu, luultavasti se perutaan, koska muuten kehitys olisi hyvin myrskyisää."

"Mutta joka tapauksessa, sukelletaanpa sisään ja katsotaan.
Embracer Group myi Cota-remaken kehittäjän pois. Odotettavissa on, että tämä on ensimmäinen monista tiimeistä, jotka jättävät jättimäisen ruotsalaisen yrityksen. Tarkoittaako tämä, että Star Wars Knights of the Old Republicin remake myy meille mahdollisuuden?
Embracer Groupista on tullut melkein booli meille pelimedian parissa työskenteleville, sillä ruotsalaisyhtiö on vuosien varrella tuonut niin monta kehittäjää ja jopa julkaisijaa, että oli vain ajan kysymys, milloin tornista tulisi loistava."

"Mureneminen alas, luki Ben.
Saimme tästä hyvin selvän merkin, kun valtava sopimus Saudi-Arabian kanssa kariutui viime hetkellä toukokuussa ja Embracer vahvisti, että tämä pakottaisi heidät uudelleenjärjestelyihin.
Näimme tämän toteutuvan 900 irtisanomisella, Free Radicalin sulkemisella ja muulla pian sen jälkeen, mutta meille kerrottiin, että nämä olivat vasta ensimmäisiä vaiheita."

"Nyt on aika strategialle numero kaksi.
Bloombergin Jason Schreier paljastaa, että Embracer Group myy Saber Interactiven, joka on kehittänyt ja/tai julkaissut esimerkiksi Expeditionin MudRunner-pelin, josta julkaisimme arvostelumme eilen, joten lukekaa se.
World War Z:ssä tulee olemaan myös 40.000 avaruusmerijalkaväen sotilas, jonka pitäisi ilmestyä muistaakseni vielä syyskuussa, massiivisen viivästyksen jälkeen, joka siirsi sen vuodelle 2023."

"Ja myyttinen Star Wars Knights of the Old Republicin remake.
Yksityisille sijoittajille jopa 500 miljoonan amerikkalaisen dollarin arvoisessa kaupassa, on tärkeää huomata, että Schreier ei tiedä sisältääkö tämä myös tytäryhtiöt kuten 4A Games ja Tripwire, 4A Games on muistaakseni Metron ja Tripwiren kehittäjä.
He työskentelevät tulevan Killing Floor 3:n parissa muistaakseni?
He tekivät myös asioita kuten Maneater."

"Mutta joka tapauksessa hän käyttää tilaisuutta hyväkseen ja toistaa, että Dakota-remakea työstetään edelleen, vaikka se ei tarkoita, että peli todella näkisi päivänvalon joskus tulevaisuudessa.
Tämä on jokseenkin hyvä uutinen, sillä olen iloinen kuullessani, että Saber Interactiven lahjakkaat työntekijät eivät liity siihen alati kasvavaan irtisanomislistaan, josta ilmoitetaan nykyään lähes päivittäin.
Mielenkiintoista kyllä tuossa sanotaan, että Knights of the Old Republic on edelleen kehitteillä."

"Se on kuitenkin outo asia sanoa, koska peli, en halua sanoa, että se on ollut kehityshelvetti, mutta sen kehitys on ollut hyvin haastavaa jo nyt.
Se julkistettiin vuosia sitten, eikä siitä ole sen jälkeen julkistettu mitään merkittävää.
Tuntuu että sekin on vielä vuosien päässä.
Nyt tämä tapahtuu, täytyy miettiä itsekseen, varmasti on paljon esteitä, joita tämä peli hyppää yli, tuleeko lopputuote olemaan hypen mukainen?
Vaikea sanoa."

"Mutta niin tai näin, Saber Interactive on myyty noin puolella miljardilla dollarilla, mikä kun katsoo monien peliyhtiöiden arvoa nykyään, 500 miljoonaa dollaria ei tunnu kovin paljolta.
Varsinkin yritykselle, joka työskentelee kaikkien näiden todella suurten IP:iden parissa, kuten Warhammer, Star Wars, jopa World War Z.
Joten jää nähtäväksi, mihin Saber Interactive päätyy, tuleeko joku nappaamaan sen."

"En usko, että vielä on mainittu, kuka Saber Interactiven voisi ostaa, mutta nämä asiat tapahtuvat aika nopeasti, joten pysykää kuulolla.
Muuten, kuten Eric sanoo, odottakaa lisää tietoa tästä syleilystä tulevina viikkoina ja kuukausina.
He tulevat jatkamaan kehittäjien myymistä, koska he ostivat liikaa, ja se on massiivinen yritys, joka ei pysty ylläpitämään itseään."

"Joten he aikovat myydä lisää, luultavasti sulkea lisää.
Todennäköisesti tulee lisää irtisanomisia, joten odotettavissa on kaikkea sitäkin, varsinkin maaliskuun aikana, joka on tämän tilikauden viimeinen kuukausi.
Muuten kyllä, tässä on kaikki aika, mitä meillä on tämänpäiväisessä GRTV Newsin jaksossa.
Uskon, itse asiassa, viimeisenä huomautuksena, uskon, että Gearbox on myös hakkuulohkolla, joten odottakaa, että se muuttuu suhteellisen pian."

"Mutta kyllä, siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämänpäiväisessä GRTV Newsin jaksossa.
Palaamme maanantaina viikon seuraavaan jaksoon, joten nauttikaa perjantaista, nauttikaa viikonlopusta, ja nähdään toisella puolella.
Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää