Suomi
Gamereactor
Videos
Red Dead Redemption
HQ

GRTV News - Report: Red Dead Redemption is coming to PC

GRTV News - Report: Red Dead Redemption is coming to PC

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa takaisin toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista vie teidät läpi iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelit, varusteet, teknologia, viihde, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä mitä rakastat, meillä on sitä aina täällä sinulle GRTV-uutiset ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa..."

"joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatseluista, yksinoikeudella tehdyistä sisällöstä ja paljon muusta, muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin.
Mutta pitemmittä puheitta päästään tämän päivän uutiseen, jälleen kerran olen hyvin pahoillani koska minun on suljettava ikkuna, koska joku ulkona on päättänyt, että nyt on aika - alkaa käyttää voimaputkea tai jotain vastaavaa, jos et kuule sitä, hienoa, jos kuulisit..."

"Jos kuulette sen, olen hyvin pahoillani. Joka tapauksessa Red Dead Redemption on ilmeisesti tulossa PC:lle, tai ainakin se voisi olla, lähestymme 14-vuotispäivää Red Dead Deadin julkaisusta.
Dead Redemptionin, anteeksi, Red Dead Redemption 1:n, taisin sanoa 2:n, se johtuu siitä, että lähde on Tez2, joka on tunnettu Grand Theft Auto ja Rockstarin vuotaja, - ja sisällöntuottaja, ja tai heidän seuraajansa. Ja hän on julkaissut kuvan, jossa on teksti, että "Matka Amerikan lännen ja Meksikon laajalle alueelle - Red Dead Redemption ja sen zombikauhukumppani Undead Nightmare nyt pelattavissa osoitteessa PC. Tämä tulee nyt Rockstarin launcher-sivuston tiedostosta, mikä tarkoittaa periaatteessa sitä, että että se on tavallaan piilossa Rockstarin launcherin sivuston syvyyksissä. Tämä viittaa siihen, että saamme PC-julkaisun, ja se viittaa siihen, että saamme sen hyvin pian, koska se sanoo, että se on nyt pelattavissa PC:llä. 10-vuotispäivä on muistaakseni 4 päivän päästä toukokuun 18. päivä, mikä tarkoittaa, että voimme nähdä ilmoituksen lähiaikoina. Kuten aina ota suolan ripaus, en kirjoittanut sitä tähän juttuun, mutta uutisissa ota suolan ripaus..."

"suolaa, koska se on vain raportti tällä hetkellä. Se vaikuttaa aika lailliselta, mutta joskus tällaiset jutut voivat olla aiottuja julkaisuja, jotka eivät koskaan nähneet päivänvaloa tai - jotain sellaista. Kyseessä on uusi päivitys, joten olisi outoa, jos emme näkisi Rediä.
Deadin tuloa PC:lle. Tarkoitan, että se tuli PS4:lle ja Switchille viime vuonna ja vaikka se ei tullutkaan todella päivittää paljon visuaalisesti, kuten ei odota menossa Red Dead Redemptionin 1 olevan massiivinen remasterointi tai uusintaversio tai mitään sellaista, koska Rockstar vain ei ole kiinnostunut, koska he ovat melko varmoja siitä, että peli myy vaikka he eivät välttämättä panosta niin paljon sen uusimiseen. Tuo on vain vähän toimituksellista, mutta en odota, että tulee jotain satunnaista mega-uudistusta, kun otetaan huomioon, että meillä ei ollut sitä..."

"kun PS4- ja Switch-versiot julkaistiin viime vuonna. Joka tapauksessa se on silti aika jännittävää juttu monille faneille, jotka ovat odottaneet tämän julkaisua vuosia. Aiemmin ainoa tapa pelata sitä PC:llä oli laittomasti emulaattorin kautta, joten nyt se on todella...
mielenkiintoista nähdä ihmisten käyvän läpi tuon kokemuksen. Red Dead Redemption 2, esiosa..."

"on itse asiassa jo PC:llä, joten jos et ole jotenkin nähnyt spoilereita, et ole nähnyt mitään Red Dead Redemption 1:stä ja haluat nähdä tarinan täysin uudessa valossa, tulet olemaan voit tehdä juuri niin. En tiedä, keitä nuo ihmiset ovat, mutta he saattavat olla siellä, sinä ei voi koskaan tietää. Mutta kyllä, kertokaa minulle, mitä mieltä olette Red Dead Redemption 1:n tulosta."

"PC:lle. Oletko innoissasi? Etkö välitä tässä vaiheessa? Onko se mielestäsi jo aikoja sitten myöhässä?
Uskotko, että se edes tapahtuu? Nähdään huomenna CRTV:n uutislähetyksessä.
Hei hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää