Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita PlayStation 5 turnauksessamme! Vielä ehtii mukaan!

Peli on ulkona, ja voit voittaa PlayStation Plus -aikaa koodeina, ja myös kuulokemikrofoneja ihan vain kisaan osallistumalla. Palkintoina ovat siis Thrustmaster T248 -ratti, kuulokemikrofoneja, Gran Turismo -tavaraa ja lisääkin PlayStation Plus -koodeja. Sinun on kuitenkin todistettava olevasi nopein.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ilmoittaudu täällä!

HQ

Gran Turismo 7 on ollut työn alla pitkään, ja julkaisua juhlistaaksemme olemme yhdessä Sonyn kanssa polkaisemassa käyntiin ison turnauksen. Siinä pääset todistamaan olevasi Pohjolan nopein. Palkintoja on jaossa vain sillä, että ilmoittautuu mukaan. Pääpalkintona on PlayStation 5, ja sen ohella vielä polkimet ja ratti Thrustmaster T248:n muodossa. Toiseksi ja kolmanneksi tulleille on luvassa 12 kk PlayStation Plus -tilausta, ja sen lisäksi Gran Turismo -tavaraa.

Laita siis se oma Gran Turismo 7 -pelisi sisään masiinaan. Tällä kertaa matka käy Goodwood Circuitiin Englantiin pelaamaan Clubman+ -tapahtumaa. Toisin sanoen mukana on tietyt rajoitukset ja vaatimukset. Samalla kyseessä on mahtava tilaisuus esitellä ne omat kyvyt ilman häiriötekijöitä. Peli asettaa vaatimukset pp-luokitukselle ja renkaille, joita on noudatettava päästäkseen mukaan radalle tapahtumaan. Peli on ulkona niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 5:lle, joten osallistuminen on mahdollista ilman nykypolven pelikonsolia. Liity mukaan täällä.

Muista lukea ohjeet huolellisesti turnaussivulla, ja kiinnitä erityistä huomiota tulosten toimittamiseen ja varmistamiseen.

Sadalle ensin ilmoittautuneelle annetaan 3 kk PlayStation Plus -aikaa, ja peräti kolmelle lisäksi erittäin kevyet langattomat RIG 700HS -kuulokemikrofonit.

Palkinnot nopeimmille ajajille ovat seuraavat.
1. sija: PlayStation 5 + GT7-t-paita + vesipullo
2. sija: 12 kk PlayStation Plus -aikaa + GT7-t-paita + vesipullo
3. sija: 3 kk PlayStation Plus -aikaa + GT7-t-paita + vesipullo

Tässä on tämän hetken kymmenen kärki:


  1. arnel (Tanska)

  2. ttvhydrabenjamin (Tanska)

  3. Dodeligo123 (Ruotsi)

  4. therealdeadone (Ruotsi)

  5. Hairybandicoot (Suomi)

  6. jakob3k (Tanska)

  7. Lambolasse (Ruotsi)

  8. SubuTexWiller83 (Suomi)

  9. Martuz-87 (Tanska)

  10. Cstedt (Ruotsi)

Gran Turismo 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Gran Turismo 7 on selkeästi sarjansa peli sekä hyvässä että pahassaLadataan seuraavaa sisältöä