Suomi
Gamereactor
artikkelit

Vuoden 2020 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.

Markus listaa alkavan vuoden odotetuimmat pelinsä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2020 koittaa kohta, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Markus listaa kahdessa artikkelissa kaikkiaan kymmenen tulevan vuoden odotetuinta peliä. Jälkimmäinen osuus julkaistaan huomenna.

10. Superman

Vuoden 2020 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.

Aina minä jaksan vain toivoa. Superman-pelistä on huhuiltu jo vuosia, mutta mitään valmista ei ole syntynyt, tai ainakaan sitä ei ole julkisuuteen kummoisesti kerrottu. Teräsmiehestä ei ole tehty vielä ainuttakaan oikeasti hyvää peliä, mutta silti jaksan odotella. Elokuvissa Henry Cavill on onnistuneesti pukenut kryptonilaisen viitan ylleen, ja toivon, että videopeleissä joku asiansa osaava firma tekisi saman. Ei ole väliä, mikä studio työn tekee, kunhan vain lopputulos on hyvä.

Tämä on mainos:

9. Bayonetta 3

HQ

Naisellinen ja erittäin toiminnallinen Bayonetta on monien vaiheiden jälkeen löytänyt kodin Nintendo Switchillä, jolle on jo julkaistukin uusintaversiot kahdesta aiemmasta pelistä. Kolmas osa on kehityksessä, joskaan siitä ei ole vielä kauheasti julkisuuteen kerrottu. Platinum Gamesin tuntien tulossa on kuitenkin moderni toimintapeli, joka ei jää ainakaan edeltäjiään huonommaksi.

8. Ghost of Tsushima

Tämä on mainos:
HQ

inFamous-peleistään muistettava Sucker Punch Productions kehittää yksinoikeudella PS4:lle painostavatunnelmaista samuraipeliä Ghost of Tsushima. Samuraiajan Japani yhdessä tunnetun kehittäjän ja rahakkaan julkaisijan kanssa antavat luvan odottaa hyvää. Toisaalta pelin kehitys tuntuu olevan ongelmissa, ja julkaisua on lykätty. Toivottavasti peli saadaan ulos ennen seuraavan konsolisukupolven lanseerausta, jonka on määrä tapahtua loppuvuodesta 2020.

7. Psychonauts 2

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Psychonauts julkaistiin vuonna 2005, ja peli on sittemmin kohonnut kulttimaineeseen. Jatko-osa on viimeinkin tulossa, ja sitä työstää myös ensimmäisen Psychonautsin ideoinut Tim Schafer. Edellisen osan julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi täydet 15 vuotta, joten mahtaako moderni pelaava kansa enää ottaa omakseen Psychonautsia? Jaksan uskoa Schaferin ammattitaitoon, ja siksi odotan jatkoa innolla. Alkuperäinen Psychonauts on sekin edelleen pelihyllyssäni kunniapaikalla.

6. Dying Light 2

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Pelasin alkuperäisen Dying Lightin läpi lisäosineen neljä kertaa: ensin yksin ja sitten useiden eri kavereiden kanssa. Viimeisellä kerralla parkour-zombimenon tenho alkoi jo hiipua, enkä ole ollut innoissani jatko-osasta. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että aikaa on kulunut riittävästi, eikä vastaavia pelejä ole juuri markkinoilla näkynyt. Siksi odotan jälleen kerran pääseväni pieksemään zombeja ja ihmispahiksia maailmanlopun jälkeisissä maisemissa.

Vuoden 2020 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.


Ladataan seuraavaa sisältöä