Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
artikkelit

Vuoden 2022 Black Friday on tulossa, mutta millaisia tarjouksia on luvassa?

Auta sinäkin Gamereactoria jäljittämään parhaat tarjoukset.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Black Friday on se synkän vuodenajan kovin kulutusjuhla, ja tarjouksia on jos jonkinlaisia pitkin verkkoa ja kivijalkakauppoja. On siis aika kerätä ne parhaat tarjoukset yhteen ja samaan paikkaan, on sitten kyse pelikonsoleista, peleistä, lisälaitteista tai muusta sen sellaisesta.

Tehtävä ei ole helppo, joten Gamereactorin lukijoilla on tilaisuus auttaa muita jakamalla linkkejä niihin hyviin tarjouksiin.

Xboxin tarjouksiin pääsee käsiksi muun muassa täällä. Sonyn kattaus puolestaan on katsottavissa täällä. Nintendo ei sekään halua jäädä jalkoihin, joten tarjouksia voi selailla täällä (samassa yhteydessä näkyvät myös joulun tarjoukset). PC-pelaajien tulee tietenkin muistaa niin Steam (alkaa 22. marraskuuta) kuin Epic Games Store (alkaa niin ikään 22. marraskuuta).

Muista verkkokaupoista kannattanee muistaa ainakin Verkkokauppa, Gigantti ja Power. Mutta mitä muuta? Kommentoi alla.

Tämä on mainos:
Vuoden 2022 Black Friday on tulossa, mutta millaisia tarjouksia on luvassa?


Ladataan seuraavaa sisältöä