LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   artikkelit
   Metroid Prime 4

   Vuoden 2024 odotetuimmat pelit, Markus Hirsilä

   Ainakin näitä pelejä kannattaa ensi vuonna odottaa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Vuosi 2024 koittaa kohta, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Markus listaa nyt kaikkiaan viisi tulevan vuoden odotetuinta peliä. Oletko samaa mieltä, vai kenties eri mieltä? Kommentoi alla.

   5. Still Wakes the Deep

   HQ

   Aavemaiselle öljynporauslautalle keskelle merta sijoittuva Still Wakes the Deep on ensimmäisen persoonan kauhuileva tunnelmointipeli. Tarina on jostain syystä sijoitettu vuoteen 1975. Miksi ihmeessä näin? Siitä minulla ei ole mitään aavistusta ainakaan toistaiseksi. Saatujen videoiden perusteella kyseessä on tunnelmaan ja pulmien ratkomiseen luottava teos, jossa tarinaa tunnutaan kertovan ennen kaikkea ympäristön avulla. Huomioni on kiinnittänyt ennen kaikkea se, ettei ahdistavaa tunnelmaa yritetä luoda pelkällä pimeydellä.

   Tämä on mainos:

   Still Wakes the Deep voi helposti vajota keskinkertaisten kävelysimulaattorien suohon, mutta toisaalta aineksia paljon parempaankin on. Siksi odotan innolla.

   4. Alone in the Dark

   HQ

   Alone in the Dark on perinteikäs kauhupelisarja, joka minulla on jäänyt tyystin kokematta. Olen oppinut pitämään suunnilleen kaikista muista kauhusarjoista, joten uuden Alone in the Darkin testaaminen on selvä asia. Mutta koska minulla ei ole mitään erityisiä ennakko-odotuksia, on tästä pelistä vaikea olla neljättä sijaa suuremmin innoissaankaan. Toisaalta kauhupelien taso on viime vuosina noussut kohinalla, joten toivottavasti uusi Alone in the Dark ei petä.

   Tämä on mainos:

   3. Rise of the Ronin

   HQ

   Olen pitkään pitänyt samuraiden ja ninjojen maailmasta ennen kaikkea historialliselta näkökannalta. Lisäksi Sucker Punchin muutaman vuoden takainen Ghost of Tsushima oli jotain mahtavaa, samoin kuin Team Ninjan armottomat pelit Nioh ja Nioh 2. Team Ninjan seuraava peli tulee olemaan Rise of the Ronin, joka markkinoinnin mukaan yhdistelee Ghost of Tsushiman ohella aineksia pelisarjoista Assassin's Creed ja Dark Souls. Tällainen runsas eri nimien viljely edellyttää tietenkin kyseisten pelisarjojen tuntemusta, jotta ne voisivat herättää innostusta Rise of the Roninia kohtaan.

   Team Ninjan näytöt yhdistettynä valittuun aihepiiriin innoituksineen ovat yhdessä enemmän kuin riittävä syy odottaa suurella innolla Rise of the Roninia.

   2. Paper Mario: The Thousand-Year Door

   HQ

   Paper Mario: The Thousand-Year Door oli iso juttu kesällä 2004, kun sen pelasin Nintendo Gamecubella. Syystä tai toisesta tämä paperinen roolipeliseikkailu jäi muistoihin pysyvästi. Yksi syy tähän lienee se, ettei vastaavalla laadulla olevaa Paper Mario -tujausta ole koskaan sittemmin julkaistu.

   Nintendo on tekemässä uusintaversiota Paper Mario: The Thousand-Year Doorista, ja se on hienoa se. Huomiota tulee kiinnittää siihen, että kyseessä ei siis ole Gamecuben pelin remasterointi, vaan kokonaan uusiksi tehty niin sanottu remake. Se wanha kunnon Paper Mario: The Thousand-Year Door on edelleen hyllyssäni, mutta jaksanen odottaa tätä uusintaversiota ennen kuin syöksyn uudelleen kokemaan tämän muistoihin paikkansa raivanneen roolipeliseikkailun.

   1. Metroid Prime 4

   HQ

   Metroid Prime 3: Corruption julkaistiin Nintendo Wiille vuonna 2007. Peli otti kaiken irti Wiin liikeohjauksesta, ja oli kaikin puolin toimiva paketti. En kuitenkaan koskaan ollut liikeohjauksen ystävä, joten Metroid Prime 3 jäi yhteen pelikertaan. Metroid Prime 4 julkistettiin jo ties kuinka kauan sitten, ja odotus on ollut pitkä. Oma veikkaukseni on, että peli julkaistaan Nintendon seuraavan "Switch 2" -konsolin lanseerauksen yhteydessä. Toisin sanoen siinä missä The Legend of Zelda: Breath of the Wild pakotti ostamaan Nintendo Switchin vuonna 2017, Metroid Prime 4 on se, joka pakottaa ostamaan Switch 2 -konsolin vuonna 2024.

   Olen ollut Metroid-pelien ystävä aina siitä ensimmäisestä NES-konsolin Metroidista lähtien, ja aion tietysti pelata aikanaan myös neljännen Metroid Primen. Mitään erityisiä odotuksia minulla ei ole tarinan suhteen. Kunhan vain luvassa on sujuvaa pelattavuutta hyvällä grafiikalla ja Metroidille tunnusomaisella tunnelmalla, olen tyytyväinen. Tule, Metroid Prime 4, tule.

   Metroid Prime 4

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä