Suomi
Gamereactor
artikkelit
Death Stranding 2: On the Beach

Vuoden 2024 odotetuimmat pelit, Risto Karinkanta

Ainakin näitä pelejä kannattaa ensi vuonna odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kulunut vuosi tyhjensi pajatson. Moni pitkään odotettu peli Starfieldistä Alan Wake 2:een pääsi viimein kultaan. Onneksi vuodelle 2024 on edelleen jäljellä joitain suuria odotuksia!

3. The Wolf Among Us 2

HQ

Telltale Gamesin konkurssista on jo hyvän aikaa. Studio onnistui tuottamaan kunnianhimoisia tarinoita tunnetuista brändeistä, vaikka lisenssikustannukset osuivatkin lopulta omaan nilkkaan. Fables-sarjakuvaan perustuva The Wolf Among Us on eräs parhaista studion tuotoksista, ja onneksi Telltale-yhtiön toinen inkarnaatio on päässyt jatkamaan sarjaa. Studion vanhat tekijät pääsevät taas näyttämään kyntensä, onnistuuko tarinankerronta edelleen.

Tämä on mainos:

2. The Outer Worlds 2

HQ

Elämme uutta tietokoneroolipelien hopea-aikaa. Vuonna 2023 saatiin parhaimmat julkaisut Starfieldin ja Baldur's Gate III:n muodossa, mutta onneksi myös moderni klassikko The Outer Worlds saanee jatko-osansa tulevana vuonna. Näppärän kokoinen avaruusroolipeli oli yksinkertaisesti hauska, joten odotukset kakkososalle ovat korkealla.

1. Death Stranding 2

Tämä on mainos:
HQ

Listani kärjessä on pieni Hail Mary -heitto, sillä Death Strandingin jatko-osan julkaisupäivä voi olla aivan yhtä hyvin ensi vuodessa kuin vuodessa 2027 (mistäs sitä Hideo Kojimasta tietää). Maailmanlopun jälkeinen posteljoonipeli edusti varsin erikoista lajityyppiä. Jonkinlaiseksi toiminta- tai seikkailupeliksi se on kai asetettava, mutta oikeasti asian ymmärtää vasta pelaamalla. Humoristisen synkässä tulevaisuudessa vain rohkeat porterit uskaltautuvat ulos sateen ja olentojen uhattavaksi. Pala palalta yhteydet palauttava kiraaliverkko pistetään kasaan ja Amerikasta tehdään jälleen suuri. Jos ykkösosa on vielä kokematta niin hopi hopi!

Death Stranding 2: On the Beach

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä