Suomi
Gamereactor
artikkelit
Metroid Prime 2: Echoes

Vuoden 2024 odotetuimmat pelit, Tero Kerttula

Ainakin näitä pelejä kannattaa ensi vuonna odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vuodelle 2024 on luvassa paljon mielenkiintoista, kuten vanhojen klassikoiden uusversioita, vähemmän pelejä nähneiden sankareiden paluuta parrasvaloihin ja paljon, paljon muuta. Omalla listallani hehkuvat voimakkaat nostalgian värit, mutta eiköhän vuosi jotain uutta ja yllättävääkin tuo tullessaan.

5. Simon the Sorcerer: Origins

Simon the Sorcerer oli 1990-alussa suosittu "osoita ja klikkaa" -seikkailulajityypin edustaja, joka haastoi Larryt, Monkey Islandit ja muut aivan kyseisten sarjojen sfääreihin kuitenkaan pääsemättä. Ennakkomateriaalin perusteella Simonin paluu sisältää paljon kaunista käsin piirrettyä animaatiota, mutta toivottavasti myös alkuperäisten pelien äkkiväärää käsikirjoittamista ja huumoria. Voi kun tästä tulisi hyvä!

4. Star Wars: Dark Forces Remaster

HQ
Tämä on mainos:

Toivottavasti jo tammikuussa päivänvalon näkevä uudelleenversiointi Kyle Katarnin seikkailujen ensimmäisestä osasta on ehdottomasti omalla kartallani. Dark Forces oli aikanaan teknisesti hurjasti esimerkiksi Doomia edellä, vaikka pelillisesti ei kovemmilleen pärjännytkään. Tästä huolimatta pelin tehtävärakenne, tarina ja ehtaa Tähtien sotaa edustava toiminta olivat nautittavia silloin ja toivottavasti ovat sitä myös remasteroinnin myötä.

3. Princess Peach: Showtime!

HQ

Prinsessa Peach on useimmiten ollut pelastettavana pelastajan sijasta, mutta nyt ensimmäistä kertaa sitten vuonna 2005 julkaistun Super Princess Peachin prinsessa on viimein oman pelinsä päätähtenä. Ennakkomateriaalin perusteella luvassa on värikästä, hauskaa ja mielenkiintoista toimintaa, jonka kimppuun pääsemistä odottelen jo nyt vesi kielellä

Tämä on mainos:

2. Elden Ring: Shadow of the Erdtree

HQ

Mitäpä olisi kokonainen pelivuosi ilman Soulslike-toimintaa? Elden Ring on jo nyt vajaan parin vuoden ikäisenä melkoinen pelilegenda, joka viihtyi omallakin pelilautasellani yli kolmen sadan tunnin ajan. Maltan tuskin odottaa, että pääsen pelaamaan tätä lisää laajennuksessa Shadow of the Erdtree.

1. Metroid Prime 2: Echoes Remastered

HQ

Ei myöskään vuotta ilman toivomuksia. Kun kerran ensimmäisen Primen remasterointi julkaistiin viime keväänä jokseenkin yllättäen, toiveissa olisi, että myös jatko-osa tulisi jo ensi vuoden aikana ulos. Nintendon mukaan peli on kyllä tulossa, mutta mitä pikemmin, sen parempi. Näinhän se on aina, kun kyseessä on Metroid.

Metroid Prime 2: Echoes

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä