Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Volvo XC60 - EV Hour

Volvo XC60 - EV Hour

Audio transcriptions

"Tervetuloa kaikki toiselle EV-tunnille. Tällä kertaa ensimmäistä kertaa ikinä, tarkastelemme pistokehybridiä täysimittaisen EV:n sijaan. Siihen on hyvä syy, koska meillä täällä Skandinaviassa on taipumus suosia Volvoa..."

"aina kun tilanne on vaikea. Se on itse asiassa juurtunut meihin. Ja jos olette huomanneet, Tanska on kahden viime päivän aikana muuttunut melkoiseksi talven ihmemaaksi, ja minun alueellani on satanut yli 90 senttiä lunta. Ja löysin itseni risteyksestä, jossa mietin, onko kaikki se luottamus, jonka annamme Volvon kaltaiselle valmistajalle, - hyvin sijoitettu? No, tämä on XC60. Se on Volvon malliston tukipilari, ja vaikkakin - se kulkee vain noin 70-80 kilometriä pelkällä sähköllä, se on silti ikoni."

"Katsotaanpa sitten.
Tässä kohtaa minun on kerrottava, että rikomme omaa sääntöämme.
Tämän videosarjan nimi on EV Hour, Electrical Vehicle Hour, mutta XC60 on hybridi. Se tarkoittaa, että todella hyvissä olosuhteissa voit ajaa noin 80 joitakin arvioita, WLTP:n mukaan jopa 100 kilometriä puhtaalla sähköllä. Ja vaikka tämä luku on tavallaan mielikuvitusta, olen saanut noin 65-70 kilometriä puhdasta sähköajoa ajettuani XC60:lla."

"Se on aika hyvä tällaiselta isolta, tilaa vievältä ja painavalta Volvolta. Ja varmasti yhdistettynä suureen polttoainesäiliöön, voit ajaa pitkänkin matkan. Ja puhdas totuus on se, että on vielä olemassa paikka polttomoottoreille, ja nimenomaan sähkömoottoreiden yhteydessä, ainakin toistaiseksi. Joten ajattelimme pihistellä hieman yhden säännön kanssa..."

"ja katsoa, mihin nykyaikaiset hybridit pystyvät, ainakin ennen kuin päästämme ne lopullisesti laitumelle.
jonkun vuoden kuluttua. Vaikka XC60:stä puuttuukin leluja ja vempaimia verrattuna useimpiin nykyaikaisiin sähköautoihin, tässä on silti hienoja juttuja. Täysi Google-integraatio, hierovat istuimet, head-up-näyttö, Barris & Wilkinsin kaiutinryhmä, langaton latausalusta. Se kaikki on täällä, vaikka joutuukin käyttämään - kaapelin käyttämisestä Apple CarPlayta varten pitäisi tässä vaiheessa rangaista useiden vuosien vankilatuomiolla."

"Sen lisäksi puhutaan 455 hevosvoimasta, 6,4 kilowatin latauksesta, nelivedosta yhdellä poljinvoimansiirto, ja 1,6 metrin ajokorkeus. Tämä on peto. Peto, jolla on läsnäolo.
Melkein jalo asento. Kaikki nuo tekniset tiedot ovat todella vaikuttavia, mutta kun sitä vertaa esim.
johonkin EX90:n kaltaiseen autoon, joka on tulossa ensiesittelyyn joissakin paikoissa ja joka on jo debytoinut toisissa paikoissa, tämä näyttää hieman vanhentuneelta siihen verrattuna. Vaikka ei ole mitään vikaa siinä, että..."

"se, ja voisin hyvin helposti suositella sitä teille ostamaan sen tänään, luultavasti, omasta puolestani pidättäytyisin hieman ja sijoittaisin tulevaisuuden Volvoon.
Menneisyyden Volvo? Toki. Mutta älkäämme unohtako, että tie tulevaisuuteen on päällystetty...
perintö, ja tämä perintö on XC60. Tämän kaltaisten autojen avulla Volvo on paitsi saavuttanut - kestänyt, vaan myös kukoistanut. Ja minusta sen kestävyys, tai ainakin odotus siitä, että se voi olla..."

"tuhota kaikki esteet, jotka sille asetetaan, on yksi auton ilahduttavimmista yllätyksistä.
Tanskassa lunta on satanut edelleen viime päivinä, ja monille on ollut autoja siellä missä asun, on ollut aika vaikea päästä eteenpäin. Se on oikeastaan totuus. Olen palauttamassa tätä autoa, ja yksi asia, jota tulen kaipaamaan, on se, että siellä on maastokelpoinen kykyä, tiettyä karuutta Volvon DNA:n ytimessä. Ja jos se voidaan siirtää EX90:een, joka on niin monimutkaisesti tehty sähköinen alusta, se voisi olla todella hieno asia."

"mielenkiintoinen. Pidän Volvo XC60:sta, mutta en itse ostaisi sitä. Pidän leluista, vempaimista, massiiviset näytöt ja hieman enemmän tunnelmaa sisältä. Mutta vanhempani varastoivat Volvon minun koko lapsuuteni ajan, ja ajettuani XC60:lla ymmärrän, mistä he ovat tulossa. Omasta puolestani Voin kuitenkin kertoa teille tämän. Luoja, en malta odottaa, että pääsen ajamaan EX90:llä. Toivottavasti Volvo päästää minut pian."

"Nähdään seuraavalla kerralla."

EV Hour

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää