Suomi
Gamereactor
Videos
Wrekless
HQ

Se on seurallinen, käyttäjien luoma luistelun avoin maailma: Wrekless Haastattelu

The Mix presents Guerrilla Collectivessa DTLA:n Grammy-museossa tapasimme luovan johtajan Mike Uyn oppiaksemme kaiken Wrekless, indiestä, mutta kunnianhimoisesta ja kattavasta avoimen maailman luistelijasta, joka perustuu tehokkaaseen luomistyökaluun.

Audio transcriptions

"On niin mukavaa, että The Mix on jälleen Grammy-museossa toisen vuoden jälkeen, kun viime vuonna. Meiltä jäi väliin joukko pelejä, joita todella odotimme innolla.
tänä vuonna, ja ensimmäinen peli, jota katsomme, on Wreckless. Kiitos paljon Mike. Sinulla on jotain hyvin uutta, hyvin erilaista sekä luisteluun, avoimeen ja maailmanrakentamisen ystäville. Mitä voit kertoa meille siitä? Ehdottomasti."

"Halusimme tehdä jonkinlaisen täydellisen online-universumin, täydellisen UGC-toimintaurheilun...
sosiaalinen peli, moninpeliä verkossa ja minipelejä puistojen sisällä.
Voit rakentaa minkälaisen puiston haluat. Voit rakentaa puiston vain huvin vuoksi.
Voit rakentaa puiston kisan, haaskanmetsästyksen tai temppuilun ympärille. Voit rakentaa ison alamäen, mitä ikinä haluatte. Se voi olla, se voi olla jopa vain sosiaalinen, eikö? Mutta meille oli tärkeää tehdä peli kaikille. Joten jos olet skeittari pelaaja, toimintaurheilun pelaaja, me rakensimme huippuluokan toimintaurheilupelin."

"Tiedäthän, kaksoiskepin luisteluohjaus. Myös jonkinlaiset yli-inhimilliset voimat, - kuten NBA Jam. Joten voit tehdä enemmän kuin tavallisessa luistelupelissä. Tiedäthän, voit kiivetä seinille ja leijua ilmassa ja pyörähtää nopeammin ja hypätä korkeammalle ja sellaisia asioita. Mutta sitä varten on rakennettava turboahdin. Mutta sitten on myös rakennuspuoli. Joten halusimme pelaajia, jotta jokainen pelaaja voi tehdä - niin monta omaa puistoa kuin haluaa. Eri kokoja, eri taustoja, erilaisia. Ja kaikki se jaetaan automaattisesti muiden kanssa."

"pelaajien kanssa maailman selaimen kautta, vähän niin kuin Robloxissa, eikö? Joten tiedätkö, olet jaatte, hyppelette ympäriinsä, voitte tykätä toisistanne, voitte tykätä toisistanne, - toistenne puistoista. Voitte nauhoittaa itsestänne repliikkejä, jotka ovat, tiedättehän, ne ovat kuin...
3D-hologrammeja sinusta tekemässä temppuja, luistelemassa, ajamassa kilpaa, mitä tahansa. Ja sitten julkaisette sen. Kaikki muut voivat katsoa sitä, yrittää tehdä omansa, tehdä paremmin..."

"kuin sinä teit, ja julkaisevat sen myös. Ja kun katsotte toistenne repliikkejä, ansaitsette - pisteitä. Kun pelaatte toistenne puistoissa, puiston rakentajat ansaitsevat...
pisteitä. Jopa pelatessasi moninpeliä ansaitset pisteitä. Ja sitten ihmiset, jotka rakensivat puiston, ansaitsevat pisteitä. Ja jos olet seurueessa, - ryhmän jäsenet jakavat pisteet. Yritämme siis tehdä siitä niin sosiaalisen kuin mahdollista."

"Mahdollisimman, yritämme saada toisen käden pesemään toista. Joten ihmiset, jotka haluavat vain rakentaa, he voivat tehdä sen ja katsella ihmisten pelaamista ja ottaa palautetta pelaajilta...
ja sanoa, okei, teen nuo muutokset puolestasi, eikö? Ja niille ihmisille, jotka vain haluavat luistella, he voivat mennä tutkimaan kavereidensa kanssa, liittyä bileisiin, pelata PVP:tä, pelata moninpeliä, mitä ikinä he haluavat, ja mennä vuorovaikutukseen puiston kanssa..."

"rakentajien omistajien kanssa ja kysyä, että hei, voitko tehdä tämän? Voitko tehdä tämän muutoksen? Joten Haluamme vain pitää yllä sitä yhteisöllisyyttä, joka on osa skeittausta...
kulttuuriin yleensä. Jos käyt skeittiparkissa, se ei ole kilpailuhenkinen. Se on Kaikki kannustavat toisiaan. Kuten, hei, sinä teit tuon tempun. Se vei viisi yritystä, mutta mahtavaa. Haluamme siis sen tunteen, mutta emme vain, että luistelijoiden kanssa, vaan myös rakentajien kanssa. Jos olet rakentaja ja olet - katselet ihmisiä luistelemassa ja mietit, että he eivät oikein tee sitä hyppyä, Anna minun lisätä vauhtia tai tehdä rampista vähän..."

"isommaksi tai mitä se sitten onkaan. Ja sitten voit katsella heidän onnistumistaan. Ja sitten tallennat sen ja, tiedäthän.
Kuulostaa aika paljon tekemistä indie-pelille.
Kyllä."

"Minä, jos oikein arvaan, niin työkalu taitaa olla kaiken keskipisteenä.
Se on.
Se on avain siihen, että se toimii ja että te ette ole kuin kolminkertainen peli.
Ehdottomasti oikein. Joten mikään pelissä, kaikki pelissä mitä me..."

"suunnittelijoina on rakennettu samalla työkalulla, jonka annamme pelaajille.
Joten kaiken mitä olemme rakentaneet, voit kopioida sen, voit tehdä oman versiosi, voitte voit muuttaa sitä. Se on erittäin tehokas työkalu. Ja kuten sanoin, siinä on, tiedäthän, - pelintekijöitä. Siinä on tasohyppelyelementtejä, kuten, tiedätkö, asioita, jotka tekevät - pomppia, asioita, jotka portit, kuten pelissä portaali, tiedäthän, kuten asioita, - jotka nopeuttavat sinua, asioita, jotka auttavat sinua siivoamaan seiniä, mitä ikinä se onkaan, ja räätälöitävissä olevat kiskot, mitä vain. Aivan. Työkalu on siis avainasemassa, koska jonka avulla rakentajat voivat rakentaa pelattavuuden pelaajan tarpeiden mukaan. Aivan."

"Ja sen voi tehdä iteratiivisesti. Voit tehdä sen reaaliajassa. Joten voit olla, nämä kaverit tässä, juuri nyt, ovat yhdessä puistossa, jossa toinen heistä on...
rakentaa ja toinen luistelee sitä. No niin. Ja niin että oikeastaan kuin, pelisuunnittelijan näkökulmasta, on paljon nopeampaa rakentaa, kun on ihmisiä testaavat samalla kun etenet. Aivan. Joten olet kuin, hei, se ei toiminut."

"Anna kun muutan sitä, tiedäthän. Ja niin se on ihanteellista, jos saamme tahmea yhteisön, jonka haluamme, niin ihmiset pystyvät rakentamaan enemmän sisältöä kuin me voisimme - koskaan rakentaa, mikä sinun mielessäsi, pienenä raapaleisena indie-yhtiönä en voi tehdä 100 prosenttia tasoja, eikö? Aloitamme 15:llä ja toivomme, että teillä on 15 tasoa."

"rakentaa 1000. Aivan. Miten se eroaa, kun siirryt enemmän avoimesta maailmasta, kuten, tiedäthän, nauhoitat repliikkejäsi, jaat niitä, saat sosiaalista kanssakäymistä.
palautetta tarkempiin ja ehkä pienemmän mittakaavan minipeleihin?
Joo. Siis minipelit voivat olla isoja, eikö? Tarkoitan, että jokaisessa puistossa voi olla yksi jokaista minipelityyppiä, ja se voi olla yhtä suuri, se voi olla iso puisto tai se voi olla pieni, mutta ehdottomasti joskus auttaa, että minipelit ovat hyvin..."

"hillittyjä ja yksinkertaisia ja helposti sulavia. Mutta sitten joskus haluaa olla valtava, joka on kuin alamäkikisa, joka kestää 15 minuuttia, eikö?
Eli se voi olla kumpi tahansa, mutta varmasti on joitain, joskus pienempi on hyvin tiukka ja elegantti, ja kun menee sinne, tietää heti, mitä pitää tehdä."

"tehdä. Pelaat peliä ja lähdet pois ja se kestää 30 sekuntia tai minuutin ja sitten menet jonnekin muualle. Mutta sitten joku puisto on 25 korttelin kaupunki, jossa on...
kaikenlaisia pääsiäismunia tutkittavaksi, ja se on pelaajan päätettävissä, koska tuo kestää kauan, eikö? Joten... Mikä on projektin tilanne? Te olette julkaisette tänä vuonna, jos olen oikeassa? Kyllä, julkaisemme syksyllä, joten..."

"Syyskuussa, lokakuussa. Emme ole valinneet tarkkaa päivämäärää, mutta se on suunnilleen.
Vaikka ne ovatkin aika erilaisia pelejä, niin mitä mieltä olet, tiedäthän, Skaten julkaisusta ennen Skatea ja siitä, että Skatea hypetetään myös? Näimme sen juuri Summer Game Fest Live. Tarkoitan, että olemme innostuneita, rehellisesti sanottuna. Olemme kaikki skeittaajia."

"Pelin pelaajat. Olemme kaikki extreme-urheilupelien pelaajia. Tarkoitan, meillä on ihmisiä jotka ovat harrastaneet BMX:ää, lumilautailua, vanhoja Hawk-pelejä, jopa skootteripelejä. Tarkoitan, me olemme Kaikki pitävät sellaisesta. Joten me kaikki olemme skeittaajia. Me soitamme heidän peliin. Ja loppujen lopuksi meille kaikille on tilaa, eikö?
Ei ole vain yhtä ampujaa. Ei ole vain yhtä ajopeliä. On Ei vain yhtä mistään, eikö? Joten se on kuin, luulen, että on olemassa paikka, - sellaiselle skeittipelille, joka on perinteinen simulaattori. Ja sitten on paikka... Olemme hieman videopelimäisempiä ja hauskempia, Eikö niin? Ja luulen, että valoisalla puolella, tiedäthän, kumpikaan heistä ei ole..."

"eivät tule olemaan niin kalliita. Joten voit saada molemmat. Ehdottomasti. Täytyy sanoa, että se on Täysin, 100-prosenttisesti skeittifilosofia, jossa jaetaan ja luodaan ja jaetaan tätä...
maailma. Tarkoitan, että me toivotamme sen tervetulleeksi. Enemmän huomiota genreen on hyväksi kaikille...
meille kaikille. Enkä usko, että muilla peleillä, XL:llä tai Sessionilla, on ollut..."

"vahingoittanut asioita myöskään, ymmärrättekö? Joten on mukavaa, että kaikilla on vaihtoehtoja.
Selvä. Loistavaa. Onnea julkaisun kanssa, Mike. Kiitos paljon ajastasi. Näyttää hyvältä. Reg, tehdään se. Arvostan sitä. Kiitos. Todella hyvä. Kiitos. Kiitos."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää