Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Opi pelaamaan Magic: The Gathering - Assassin's Creediä tässä live-kommentoidussa istunnossa

Summer Game Festissä piipahdimme Magic: The Gatheringin osastolla katsomassa, kun Wizards of the Coastin Patrick Jarret ja Jeff Cork leikkivät ikuiseen TCG:hen tulevilla uusilla Assassin's Creed -korteilla ja mekaniikoilla, kun he selittävät strategisia liikkeitään ja uutta sisältöä livenä.

Audio transcriptions

"No niin, kaverit, olen LA:ssa Summer Game Festissä ja näyttää siltä, että tänään on Assassin's Creedin päivä, koska tiedättehän.
Näemme ja saamme tietää lisää Assassin's Creed Shadows -pelistä Ubisoft Forwardissa ja sitä ennen kävimme juuri käymässä Magic the Gatheringin osastolla Summer Game Festissä nähdäksemme..."

"Trick ja Jeff Pelataan uudella Assassin's Creed -sisällöllä, joka on tulossa Magic the Gatheringiin ja puhumme Näemme heidän pelaavan ja juttelemme Trickin kanssa heidän pelatessaan.
Niin, Ezion nuori versio, ja Ezio opettelee salamurhaajaksi."

"Joten joka kerta kun hän hyökkää, hän ottaa uuden salamurhaajan tehtävän. Hän paranee Ensimmäisessä hyökkäyksessä hän menee 1-1:stä 2-2:een...
Toisessa hyökkäyksessä hän tavallaan tietää, mitä tekee tässä vaiheessa...
Joten hänestä tulee 3-3 ja hän saa ensimmäisen iskun - Mutta hän paranee joka hyökkäyksellä."

"Hän menee 4-4, 5-5 kunhan annat hänen pysyä mukana. Hänestä tulee sinulle ongelma Enkä hyökkää, koska sinulla on 1-2, joten sanon, että anna mennä, niin saat purkaa ja vetää...
Hyvä on, hänellä on lentävä, mikä tarkoittaa, etten voi blokata häntä, joten kyllä, tule läpi, menen 19:ään...
Oh Pelaa suosi vuoron ajaksi Assassin's Creedissä otimme käyttöön mekaniikan nimeltä vapaa juoksu."

"Tiedäthän parkourin, jossa salamurhaajat pomppivat olentojen rakennuksista ja kaikkea sellaista ja...
Mitä se tekee on Kun teet vahinkoa salamurhaajalla Vastustajallesi tämän vuoron loppuajaksi voit heittää loitsuja halvemmalla joten Jeffillä pitäisi olla suo kädessä ja Sitten pitäisi olla olento, joka normaalisti maksaa kolme manaa..."

"Eli hän ei pystyisi pelaamaan tällä vuorolla, mutta koska hän teki minulle vahinkoa assassinillaan siellä...
Hänellä on yksi niin armoton Jotain että tuossa menee joka maksaa kaksi manaa meni ilmaiseksi juoksuun Siinä sitä mennään Se on siis 2-1 ja se sanoo myös, että kun astut taistelukentälle kun se astuu taistelukentälle menetät yhden elämän Joten menetät 19, mutta saat vetää ylimääräisen kortin..."

"Joten se kortinveto on hyvin voimakas osa taikuutta mitä enemmän kortteja sinulla on sitä paremmin voit.
Siinä kaikki mitä voit tehdä omalla vuorollasi minun vuorollani. Minä otan pois. Minä otan...
Ja mitä minä teen Aion pelata kivilouhokseni, joka tulee peliin tapilla, joten en voi käyttää sitä tällä vuorolla - Pelaan siis hook bladea. Säilytin molemmat maat."

"Kun se tulee taistelukentälle, voin jo heti antaa sen jollekin kaveristani, joten annan sen Eziolle...
joten Ezio nyt minun vuorollani aivan kuten kaverillasi on lentäminen sinun vuorollasi Eziolla on lentäminen minun vuorollani ja Lisäksi hän saa plus yksi plus. Ai niin, hyökkään siis kimppuusi Tällä hän menee 2-1:stä 3-2:een."

"Lentäen niin kaverisi ei voi blokata häntä joten otat kolme pistettä vahinkoa...
Ja Siinä kaikki mitä aion tehdä, joten nyt on sinun vuorosi...
Rakastamme näitä kumppanuuksia, koska ne antavat meille mahdollisuuden..."

"Assassin's Creed niin hieno tarina ja maailma ja He ovat käyneet läpi niin hienoja pelejä Mutta me todella saamme tehdä parhaamme tuodaksemme nuo maailmat nuo tarinat nuo hahmot Taikuuteen ja myös luoda uskomatonta taidetta näistä hahmoista, jotka näet videopeleissä, jotka heräävät henkiin..."

"Ruudulla, mutta et näe heitä...
Välttämättä renderöitynä tähän hämmästyttävään taiteeseen, jonka taiteilijatiimimme ja taiteilijat pystyvät tekemään joten vaikka minun pakassani on nuori Ezio, hänen pakassaan on oikeasti - Parempi versio vanhempi versio Eziosta kun hän on jo tavallaan salamurhaajamestari pakassani on myös Eivor from ..."

"Assassin's Creed sarjan hänen pakassaan on myös Achilles sarjasta Kumman sanoisit olleen tarkoitan Viime vuonna tutustuimme Taru sormusten herrasta taidetta ja tarinaa ja tapaanne käyttää hahmoja on samankaltainen kuin esim."

"Tämän voin arvata Mikä oli tärkein palautteenpätkä, jonka sait tuosta kokemuksesta?
Ja miten tavallaan sovellat sitä oppia tähän uuteen?
Yhteistyö hyvin oli hienoa nähdä, että ihmiset rakastivat sitä sarjaa he rakastivat sitä taidetta He rakastavat nähdä miten esitimme hahmoja ja tarinoita. Kaikilla on mielipiteitä Heillä on ideoita ja palautetta, mutta kaiken kaikkiaan reaktio on ollut positiivinen, että ihmiset nauttivat tästä, he nauttivat."

"Erityisesti he nauttivat siitä, kun se on heidän pelinsä He ovat Assassin's Creed faneja, tai jos he ovat Taru sormusten herrasta faneja tai muuta vastaavaa Se on ja he ovat jo olemassa olevia taikapelaajia He ovat innoissaan nähdessään tämän toisen pelin, jota he rakastavat, tai IP:n, tulevan meidän peliin."

"Ja niille, jotka eivät ole näiden IP:iden faneja, monissa tapauksissa...
He ovat innoissaan nähdessään taidetta ja tietäessään, että avaamme pelin näille uusille ihmisille, jotka ovat tämän sarjan faneja Tai tätä peliä Mitä olemme oppineet ja mitä teemme jatkossa - Minusta se on todella vahvistanut ajatuksia, jotka liittyvät siihen."

"Tiedäthän, miten me lähestymme tarinoita. Miten teemme oikeutta? Miten me teemme?
Nämä pelit ja nämä hahmot oikeudenmukaisuutta ja taikuutta niin kuin kun meillä on nuori toimitusjohtaja Me rakastamme näyttää hahmoille eri kohtia tarinassa mitä teimme Taru sormusten herrasta ja ja muissa sarjoissa Ja niinpä aikuisten toimitusjohtajalla on hyvä asia ja pääsarjassa on tietysti enemmän kortteja Mutta keskustelen vain edessä olevien kahden pakan kanssa."

"Joo, en halua keskeyttää teitä, jatkakaa te vain eteenpäin.
En tiedä voiko puhua ja pelata samaan aikaan temppuilua Olen monilahjakkuus. Mitä voin sanoa kaikki hyvin Jeff naputtelee vähän manaa?
Noin sitä pitää, jep, eli toinen salamurhaajista, ilmeisesti hänen pakassaan on vain salamurhaajia..."

"Minun pakassa vaikka siinä on joitain salamurhaajia ja joitain hahmoja teema tässä on mitä enemmän mitä kutsutaan varusteiksi Kyse on enemmänkin työkaluista joita he kantavat niin kuin koukkuterä tai of wars kirves klaanista Täällä on myös toinen kirves helmihalkaisija Joten näiden kahden pakan välillä on hauskoja strategioita ja vivahteita, joita pelataan toisiaan vastaan kaikki oikein Jeff Hyökkäätkö sinä minua vastaan? Mitä sinä teet?
Ensinnäkin kaikki kunnossa lentää. En voi tehdä asialle mitään, joten menen alas 18:aan..."

"Katsotaan missä kohtaa löydän sen matriisin sieltä. Mennään kaikki hyvin mitään muuta sir kaikki hyvin. Otetaan se pois.
Vedetään.
Okei...
Aion siis hyökätä taas Ezion kanssa kimppuusi. Hän lentää vielä minun vuorollani. Hän kasvaa nyt Eli hän on yksi kaksi kolme neljä kolme hyökkää sinua vastaan, joten hän tekee neljä pistettä vahinkoa ilmassa..."

"Hän on lentävä et voi torjua kyllä, koukkuterä hän antaa hänen juosta yli Katot ja lentää ilmassa ihan kunnolla. Mä pelaan vuorta taistelujen jälkeen...
Ja sitten maksan ja pelaan labyrintin vastustajaa aa Neljä kolme hänellä on trample, ja hän sanoo, että aina kun hyökkään voin käyttää kaksi manaa ja..."

"Sano, että yksi olioistasi ei voi blokata tämän vuoron loppuun asti.
Ja sitten sanon, että anna mennä Jotta Jeff saisi jotain hyötyä tästä, kysyn sinulta jotain muuta, jotta harhautan sinua.
Se on myös paras mahdollinen ajoitus Siis teillä oli Taru sormusten herrasta, kun ohjelma oli hyvin suosittu viime vuonna ja nyt tänä vuonna Te olette innostuneet tästä Assassin's Creedistä ja me olemme ylhäällä. Olemme kohta nähdä uusi peli teillä on 4-1 En siis tiedä onko tämä pois lagista. Onko teillä naulata se tarkoituksella se on vain fantastinen eikö se olekin fantastinen..."

"Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja yritämme parhaan kykymme mukaan sovittaa nämä asiat yhteen...
Mutta tietysti liiketoimintamme todellisuus, kun teemme fyysistä korttipeliä, - Korttipelin ajoitukseen ja sijoitteluun liittyy paljon asioita?
Ja luulen, että se on iso osa siitä, mitä yritämme tehdä, että yritämme varmistaa, että varmistamme, että On monia asioita, jotka vaikuttavat näiden pelien ajoitukseen ja sijoitteluun..."

"Ja kun nämä asiat asettuvat näin kohdalleen, se on aina ihanaa. Olemme aina innoissamme siitä, mutta me ehdottomasti...
Olemme onnekkaita, että tämä ajoitus on toiminut hyvin.
Okei, Jeff käy hoitamassa hänet.
Hyvä on, pelasit siis tapped-maata. Hienoa, jos haluat strategisen ehdotuksen, voin auttaa sinua..."

"Joten Ehdottaisin, että tämä on sinulle tilaisuus hyökätä uudestaan tämän kaverin kimppuun - Odotat vielä tavallaan Mutta sinulla on kädessäsi kortti, joka hoitaa tuon toimitusjohtajan, joten tarvitset vain manaa..."

"Untapped tai käytettävissä tehdä se nyt. En normaalisti tietenkään tiedä sitä Mutta ehdotan, että odotat minun vuoroani, kun minä hyvin röyhkeästi - Hyökkään taas sen toimitusjohtajan kimppuun.
Ja sitten saat yliotteen heittää instanssin, joka ehkä hoitaisi Ezion kun hän hyökkää Okei, eli se on lentävä en voi estää en Olisiko kaikki ottaa yksi mennä alas 17 ja kuuntelijat ja katsojat kotona Mainitsen että tiedän mitä hänellä on kädessään koska opettamiseen ja näiden asioiden läpikäymiseen Olen määrittänyt avauskädet, jotta peli lähtee hyvin käyntiin ja sujuu hyvin Se tai sitten huijaat Joku voi sanoa, mutta taas, me emme ole emme pelaa kilpailullisesti Olemme täällä pitämässä hauskaa ja esittelemässä sarjaa ja uusia kortteja, joten piirsin vain tämän..."

"No kuten mainitsin, olen hyvin luottavainen menestykseni suhteen...
Joten aion mennä eteenpäin ja hyökätä paitsi SEO:lla.
vaan myös labyrinttivastustajan ja käytän labyrinttivastustajan kykyä sanoakseni, että tämä kaveri ei voi blokata - Joten jos haluat blokata voit käyttää vain tätä kaveria, mutta sinun ei tarvitse käyttää tätä tämä on vahinkoa varten Tämä menee taas ylöspäin. Joten siitä tulee yksi kolme neljä viisi Se on viisi neljä, joka hyökkää ilmassa, jolle et voi tehdä mitään Jeffrey."

"Häiritsevänä vielä kerran ja lopuksi mitä voit kertoa meille essence grid packien julkaisutiedoista?
Ja mitä voimme viettää sisällön osalta ensimmäisenä päivänä ja mitä voi tulla sen jälkeen?
Joten julkaisupäivä on 5. heinäkuuta meidän Markkinointi alkaa 18. kesäkuuta, ja paljastamme kortteja useiden päivien aikana, koska nämä pakat ovat nämä Mutta on myös setti tuote julkaistaan ainutlaatuisella tavalla beyond boostereita myöten Ja sekä keräilyboostereita, ja ne ovat hyllyissä 5. heinäkuuta alkaen Fantastinen kaveri kaverit, kiitos paljon. Jätän teidät pelaamaan Nauttikaa ja mukavaa esitystä. Kiitos paljon. Kiitos kun tulitte"

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää