LIVE
HQ
logo hd live | Brothers: A Tale of Two Sons Remake
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   sarjojen arviot
   Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom

   Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom (Netflix)

   Netflixin Transformers-animaation kolmas osuus jatkaa tutulla paatoksella loppuun asti.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Suoratoistopalvelu Netflixin animesarja Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom on se kolmas osuus kaikkiaan kolmeen kauteen jaetusta suuremmasta tarinasta. Jokaisessa osuudessa on kuusi noin 25-minuuttista jaksoa, joten kaikkiaan jaksoja on 18 kappaletta. Se ensimmäinen oli lisänimeltään Siege, ja toinen puolestaan Earthrise.

   Robottien sota on löytänyt tiensä (ilmeisesti) muinaiselle maapallolle. Autobotit ja decepticonit tekevät pakkolaskun, ja kohtaavat varsin pikaisesti maximalit ja predaconit. Ja sitten aika ja avaruus alkavat vääntyä rullalle, enkä suoraan sanottuna enää ymmärtänyt juonenkäänteistä paljoakaan. Loppuratkaisu kuitenkin saavutetaan, ja matka sinne loppuun on riittävän viihdyttävä.

   Animeninen Transformers on alusta loppuun saakka erittäin paatoksellinen. Dialogia on tällaiseksi sarjaksi poikkeuksellisen paljon, eikä sanoma ole mitään kevyttä vitsailua. Lisäksi sarja olettaa katsojan olevan varsin syvällisesti perillä Transformersista jo valmiiksi. Edellä kuvatusta seuraa se, että sarja on selvästi suunnattu aikuisiksi kasvaneille vanhoille faneille. Nykyään harmillisen monet uusiksi tehdyt vanhat sarjat unohtavat ne alkuperäiset fanit kokonaan, ja lähtevät täysin palkein tavoittelemaan uutta modernia yleisöä. Transformers ei tällaiseen lähde lainkaan mukaan, vaan johtotähtenä on selvästi ollut miellyttää vanhoja faneja, ja jos uusia astialle eksyy, sekin sopii.

   Tämä on mainos:

   Teknisesti sarjan kolmaskin osa on vakaata ja hyvää laatua. Värejä käytetään rohkeasti, ja animaatiojälki on kaikin puolin pätevää. Äänistä on tehty asianmukaisen mekaanisia, ja lopputulos on "oikealta" kuulostava. Ja syytä onkin kuulostaa hyvältä, sillä kuten jo mainitsin, dialogia on suorastaan hengästyttävä määrä.

   Kaiken kaikkiaan Kingdom on lisää sitä samaa kuin aikaisemmat Siege ja Earthrise, mutta toisaalta kuitenkin viihdyttävämpi katsella. Tämä ehkä johtuu siitä, että tapahtumat etenevät kohti loppuratkaisua. Jatko-osaa pedataan jo valmiiksi, mikä on aina harmillista. Kyllä tarinaa voidaan jatkaa myöhemminkin ilman, että se pohjatyö tehdään jo valmiiksi. Kokonaisuutta voi suositella lämpimästi Transformersin koville aikuisiksi jo varttuneille faneille.

   Transformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom
   Transformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - KingdomTransformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom
   Tämä on mainos:
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä